Η Gisele αποκαλύπτει έναν ακόμη λόγο που λατρεύει τον σύζυγό της Tom Brady

Ιωάννα Τζανή
Η Gisele αποκαλύπτει έναν ακόμη λόγο που λατρεύει τον σύζυγό της Tom Brady

Tom Brady και Gisele Bundche στο Met Gala το 2019.

Invision

«Με αφήνει να παίρνω τα ηνία όσον αφορά στην οικογένειά μας», είπε το μοντέλο.

Η Gisele Bündchen εκτός από supermodel στις πασαρέλες, είναι και supermom στο σπίτι της και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Το διάσημο μοντέλο έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Tom Brady, και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα celebrity couples.

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική Vogue, το μοντέλο από τη Βραζιλία αποκάλυψε ότι «παίρνει τα ηνία» όσον αφορά στην οικογένειά της και ο σύζυγός της υποστηρίζει πάντοτε τις αποφάσεις της.

Η δυναμική απάντηση της Gisele στα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του συζύγου της Tom Brady

«Είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία»

«Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις απλά συμβαίνουν. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε συγχρονισμό με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά», είπε αρχικά η Gisele.

Και πρόσθεσε:

«Η εστίασή του Tom είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως στα παιδιά. Και είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου».

https://www.instagram.com/p/CS4izlXgY83

Ο τοκετός στο σπίτι και οι αρχικές αντιρρήσεις του Tom Brady

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον θρύλο του NFL: την 9χρονη Vivian Lak και τον 12χρονο Benjamin Rein. Η Gisele είναι επίσης θετή μητέρα του 14χρονου γιου του Brady, John «Jack» Edwards, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην του, Bridget Moynahan.

Η Bündchen μοιράστηκε, επίσης, μια ιστορία στην οποία έπρεπε να πείσει τον Brady να υποστηρίξει την απόφασή της για να γεννήσει στο σπίτι.

«Θυμάμαι, στην αρχή, δεν είχε ιδέα τι είναι ο τοκετός στο σπίτι. Μου έλεγε "Δεν θα το κάνεις αυτό, γιατί θα πεθάνεις"», ανέφερε η 41χρονη, προσθέτοντας ότι τελικά τον έπεισε να κάνει έρευνα και να δει βίντεο με γέννες στο σπίτι, και τελικά συμφώνησε. «Έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και θα αποφασίσω πώς θα γεννήσω», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Η δυναμική απάντηση της Gisele στα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του συζύγου της Tom Brady

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Tom Brady ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση στο ποδόσφαιρο και oι φίλαθλοι τα έβαλαν με τη γυναίκα του, την οποία θεώρησαν υπεύθυνη για την απόφασή του. Η ίδια βέβαια, που στάθηκε «βράχος» δίπλα του στα 22 χρόνια της καριέρας του, βρήκε τον τρόπο να τους απαντήσει με μία ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, μιλώντας με λόγια λατρείας για τον πατέρα των παιδιών της και άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CZc0OGjFuVK

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τι διαδρομή Tom Brady, πόσες αναμνήσεις. Όταν σε γνώρισα πριν από 15 χρόνια, δεν γνώριζα το παραμικρό από το ποδόσφαιρο. Αλλά πανηγυρίζοντας και βλέποντας να κάνεις αυτό που αγαπούσες περισσότερο, με έκανε να μάθω περισσότερα για αυτό το υπέροχο παιχνίδι και πιστεύω πως πια ξέρω περισσότερα και από τους διαιτητές. Ως οικογένεια πάντα προσευχόμασταν για εσένα, γιορτάζαμε και σε υποστηρίζαμε σε κάθε παιχνίδι, πανηγυρίζοντας τις νίκες και πονώντας σε κάθε ήττα».

Και συνέχισε μιλώντας για τις υπέροχες αρετές του ως προσωπικότητα και ως αθλητής:

«Είμαι τόσο περήφανη για εσένα. Είσαι το πιο αφοσιωμένο, προσηλωμένο και πνευματικά δυνατό άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ούτε μία φορά δεν παραπονέθηκες όλα αυτά τα χρόνια για τους μώλωπες, τα χτυπήματα και τους πόνους....Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου».