Η δυναμική απάντηση της Gisele στα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του συζύγου της Tom Brady

Η δυναμική απάντηση της Gisele στα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του συζύγου της Tom Brady

Οι φίλαθλοι τα έβαλαν μαζί της, γιατί την θεωρούν υπεύθυνη για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο και εκείνη τους έβαλε στη θέση τους με τον τρόπο της.   

Ο Tom Brady, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση στο ποδόσφαιρο και oι φίλαθλοι, τα έβαλαν με τη γυναίκα του και διάσημο μοντέλο, Gisele, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για την απόφασή του. Η ίδια βέβαια που στάθηκε.. βράχος δίπλα του, στα 22 χρόνια της καριέρας του, βρήκε τον τρόπο να τους απαντήσει με μία ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, μιλώντας με λόγια λατρείας για τον πατέρα των παιδιών της και τον άντρα της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/CZcDCOOr-v4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σύζυγός της, είναι ένα φαινόμενο του αμερικανικού ποδοσφαίρου με ρεκόρ επιδόσεων και έτσι η απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 22 χρόνια, έγινε η πρώτη αθλητική είδηση στις ΗΠΑ. Ο Tom Brady υπήρξε θρύλος του NFL (του πρωταθλήματος δηλαδή) και του Super Bowl και ανακοίνωσε απλά την Τρίτη πως ολοκλήρωσε όσα ονειρευόταν και έκλεισε ο κύκλος των προοπτικών του. Οι φίλαθλοι δεν το πήραν με καλό μάτι και θεώρησαν υπεύθυνη την γυναίκα του και διάσημο μοντέλο, πως δηλαδή τον πίεσε με τον τρόπο της για να αφοσιωθεί επιτέλους στην οικογένειά τους.

gisele1

Η ίδια δεν έδωσε καμία σημασία σε όσα λένε και με ανάρτησή της έδωσε με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο την απάντησή της, υμνώντας το ταλέντο, το ήθος του συζύγου της, αλλά δίνοντας την αίσθηση πως εκείνος παίρνει τις πρωτοβουλίες για τα επαγγελματικά του.


https://www.instagram.com/p/CZc0OGjFuVK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τι διαδρομή Tom Brady, πόσες αναμνήσεις. Όταν σε γνώρισα πριν από 15 χρόνια, δεν γνώριζα το παραμικρό από το ποδόσφαιρο. Αλλά πανηγυρίζοντας και βλέποντας να κάνεις αυτό που αγαπούσες περισσότερο, με έκανε να μάθω περισσότερα για αυτό το υπέροχο παιχνίδι και πιστεύω πως πια ξέρω περισσότερα και από τους διαιτητές. Ως οικογένεια πάντα προσευχόμασταν για εσένα, γιορτάζαμε και σε υποστηρίζαμε σε κάθε παιχνίδι, πανηγυρίζοντας τις νίκες και πονώντας σε κάθε ήττα». Και φυσικά συνεχίζει μιλώντας για τις υπέροχες αρετές του ως προσωπικότητα και ως αθλητής: «Είμαι τόσο περήφανη για εσένα. Είσαι το πιο αφοσιωμένο, προσηλωμένο και πνευματικά δυνατό άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ούτε μία φορά δεν παραπονέθηκες όλα αυτά τα χρόνια για τους μώλωπες, τα χτυπήματα και τους πόνους....Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου».



Για την ιστορία, η Gisele γνώρισε πριν από 15 χρόνια σε ραντεβού στα τυφλά που της κανόνισαν οι φίλοι της, τον Tom και μάλιστα ήταν ήδη απογοητευμένη από άλλα δύο παρόμοια ραντεβού. Αλλά όπως είχε πεί σε συνέντευξή της: «Μόλις είδα αυτά τα ευγενικά μάτια που έχει τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα». Δύο χρόνια μετά την γνωριμία τους έκαναν και το γάμο τους.



Το επόμενο του επαγγελματικό του βήμα, αν και δεν το έχει ανακοινώσει ο σύζυγός της, σίγουρα θα αφορά στο ποδόσφαιρο. «Σφάζονται» στα πόδια του ομάδες και χορηγοί που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είτε ως προπονητή, είτε ως στέλεχος. Έχει όμως και αρκετές προτάσεις από μεγάλα αμερικανικά δίκτυα να τον εντάξουν ως σχολιαστή στις αθλητικές τους εκπομπές. Προς το παρόν θα χαρεί λίγο την οικογένειά του και σίγουρα (όπως είχε πει και στο παρελθόν) θα θελήσει να κάνει και κάποια ταξίδια μαζί με την γυναίκα του. Ποιος στη χάρη της Gisele!


https://www.instagram.com/p/CLxB_K6Fc0C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι τροφές που βοηθούν τη Gisele να διατηρεί αυτό το κορμί - Fitness inspo ιδέες!

Η Gisele Bundchen έκλεισε τα 41 και ο σύζυγός της την αποθέωσε

Το σπίτι της Gisele στη Ν. Υόρκη πωλείται και δε φαντάζεσαι πόσο θα θέλαμε να το αγοράσουμε