Η Βάσω Λασκαράκη δηλώνει «αρνητής της κακοκαιρίας» με ένα post γεμάτο καλοκαιρι

Ιωάννα Τζανή
Η Βάσω Λασκαράκη δηλώνει «αρνητής της κακοκαιρίας» με ένα post γεμάτο καλοκαιρι

Η ηθοποιός απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο στη Μύκονο και λέει «όχι» στην κακοκαιρία.

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Βάσω Λασκαράκη παρέα με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και φίλους, και όπως φαίνεται, ούτε το νησί των Ανέμων αλλά ούτε και η ηθοποιός... καταλαβαίνουν από κακοκαιρία.

Η Βάσω ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται στην παραλία φορώντας το μαγιό της και δηλώνοντας «αρνητής κακοκαιρίας».

Το ειδυλλιακό ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη στην Άνδρο μέσα από το φωτογραφικό υλικό της

Το super καλοκαιρινό post της Βάσως Λασκαράκη

Στη νέα της ανάρτηση, η Βάσω Λασκαράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα μείνω σε αυτήν την διάθεση και σήμερα. Αρνητής κακοκαιρίας. [ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ]».

https://www.instagram.com/p/CdvBxlEtp4Q

Η δημοσίευσή της συγκέντρωσε μέσα σε λίγη ώρα δεκάδες σχόλια, ενώ έβγαλε εντελώς τους followers της από το mood της χθεσινής κακοκαιρίας.

Το ειδυλλιακό ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη στην Άνδρο

Πριν επισκεφθεί τη Μύκονο, η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην Άνδρο και «έβαλε φωτιά» στο Instagram με τα posts της.

Με το που έφτασε στο νησί, η ηθοποιός άρχισε να κάνει stories για να δείξει τα μαγευτικά τοπία. Το νησί προτιμούν συχνά πολλοί celebrities, με την Ελένη Μενεγάκη να αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών.

https://www.instagram.com/p/CdpnX_FNaz9

Η 42χρονη ηθοποιός απαθανάτισε τη θέα από πολύ χαρακτηριστικά σημεία του νησιού, όχι μόνο στις παραλίες αλλά και μέσα στην καταπράσινη φύση. Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα λευκό παντελόνι, εξερεύνησε το δάσος, θυμίζοντας στους ακόλουθούς της ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε ένα νησί από τις θάλασσες.

Η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στα 42 της χρόνια, η ηθοποιός είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και αγαπά να φωτογραφίζεται εντελώς άβαφη και χωρίς να την ενδιαφέρει να καλύπτει τυχόν ατέλειες στο πρόσωπό της.

vasolaskaraki_.jpg

Άλλωστε, η Βάσω έχει ένα από τα πιο γλυκά και φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, γι' αυτό και κάνει πολύ καλά που επιδεικνύει τη φυσική της ομορφιά.

Πηγή φωτογραφιών: vasolaskaraki