Κωνσταντίνα Κομματά: Οι φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της στη Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Τζανή
Κωνσταντίνα Κομματά: Οι φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της στη Θεσσαλονίκη

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν την κόρη τους το μεσημέρι της Πέμπτης (20/5), την ημέρα των πρώτων της γενεθλίων, και της έδωσαν το όνομα Ιωάννα. Η βάπτιση έγινε μακριά από τα φώτα των παπαράτσι, ενώ το παρόν έδωσαν μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα κτήμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για να τελεστεί το μυστήριο, και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο Γιώργος.

H Κωνσταντίνα Κομμάτα μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Την αποκάλυψη για την ευχάριστη είδηση έκανε ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος, ο οποίος είναι φίλος του ζευγαριού και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το μυστήριο.

«Όταν όλα ξεκινάνε ωραία (πηγαίνοντας να δούμε στο θέατρο την Κωνσταντίνα παρέα με τον Γιώργο…στην ίδια παράσταση άπειρες φορές ) και, λίγα χρόνια μετά, εξελίσσονται μαγικά, τότε ξέρεις πως εδώ υπάρχει αληθινή σχέση, αληθινή αγάπη, αληθινή φιλία και ευτυχία!
Να μας ζήσει η μικρή Ιωάννα!
Σας αγαπώ πολύ παιδάκια @samaras_official & @konstantina_kommata !
*στη δεύτερη φωτό έχουμε σε «αποκλειστικότητα» το προξενιό μεταξύ μικρού Χρήστου Ανθόπουλου & μικρής Ιωάννας Σαμάρα!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/CdvjjqSI2Nn

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν γονείς πριν από έναν χρόνο και από εκείνη τη στιγμή ζουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Μετά τη βάπτιση, έρχεται και ο γάμος

Η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος προγραμματίζουν, επίσης, και τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή, δηλαδή την Κρήτη. Άλλωστε, το ζευγάρι μοιράζει πλέον τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Μεγαλονήσου, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου Σαμαρά.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μάλιστα ονειρεύονταν τον γάμο τους από την αρχή της γνωριμίας τους, αφού ένιωσαν αμέσως ότι βρήκαν τον άνθρωπό τους ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

https://www.instagram.com/p/CGDLMNEFoNA

Ωστόσο, η πανδημία αλλά και η εγκυμοσύνη που προέκυψε, τους ανάγκασε να αναβάλουν τα σχέδιά τους και τώρα είναι έτοιμοι να προγραμματίσουν εκ νέου το μυστήριο.

Επικρατέστερο σενάριο είναι ο γάμος να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2023, ώστε να είναι μια μεγάλη, ανοιχτή γιορτή, ακριβώς όπως τον ονειρεύονται.

Δες στην παρακάτω gallery το φτογραφικό υλικό από τη βάπτιση της μικρής Ιωάννας.

Πηγή φωτογραφιών: @christosanthopoulos