Sarah Jessica Parker: Η τρυφερή αφιέρωση για τα 25 χρόνια γάμου με τον Matthew Broderick

Ιωάννα Τζανή
Sarah Jessica Parker: Η τρυφερή αφιέρωση για τα 25 χρόνια γάμου με τον Matthew Broderick

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη στις 19 Μαΐου του 1997.

Η Sarah Jessica Parker γυρνά στο παρελθόν με αφορμή την 25η επέτειο γάμου της με τον Matt Broderick, δημοσιεύονται ένα τρυφερό post.

Την Πέμπτη (19/5), η πρωταγωνίστρια του Sex and the City ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να ακουμπά στοργικά στο στήθος του 60χρονου συζύγου της.

Το τρυφερό post της Sarah Jessica Parker

Στο post της, η 57χρονη συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία από το ασυνήθιστο προσκλητήριο του γάμου τους.

Ποιος Mr Big; Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πως δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Chris Noth

Αντί για ένα προσκλητήριο σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, το δικό τους, παρόλο που ήταν απλό και κομψό, δεν έκανε καμία αναφορά σε γάμο!

«Παρακαλώ ελάτε μαζί με τη Sarah Jessica και τον Matthew για ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 19 Μαΐου 1997 στις 6:30 μ.μ.», ανέφερε χαρακτηριστικά το προσκλητήριο.

Η Parker έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Βραδινά ρούχα. Φτάσαμε την ασημένια επέτειο μωρό μου. 25 χρόνια. Και συνεχίζουμε. Η γυναίκα σου».

https://www.instagram.com/p/CdwIth-Obz8

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 19χρονο James Wilkie και τις δίδυμες 12χρονες κόρες Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν εκφράσει δημόσια την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Τον περασμένο μήνα, ο Matthew Broderick είπε μιλώντας στην εκπομπή του Andy Cohen ότι ήξερε αμέσως μόλις είδε για πρώτη φορά τη Sarah Jessica Parker, ότι θα την παντρευόταν. «Την είδα να περπατά στον δρόμο και σκέφτηκα "Αυτή είναι η γυναίκα της ζωή μου"», εξομολογήθηκε.

Η απίστευτη χημεία τους, που δεν περνά απαρατήρητη

Αυτή την περίοδο, το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Plaza Suite». Στην κωμική παράσταση, ο Broderick και η Parker υποδύονται τρία διαφορετικά ζευγάρια που κάνουν check in στο ξενοδοχείο Plaza.

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρόν στο Broadway ενθουσιάστηκαν με τη χημεία που έχει το ζευγάρι πάνω στη σκηνή. Η Erin Dilly είπε στο PEOPLE ότι η χημεία τους είναι απαράμιλλη. «Είναι τόσο καλά μαζί και το διασκεδάζουν τόσο πολύ. Το πιο διασκεδαστικό απ' όλα είναι να τους βλέπεις να κάνουν πρόβες μαζί», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Molly Ranson συμφώνησε ότι το ζευγάρι φέρνει μια μοναδική ενέργεια στη σκηνή. «Είναι τόσο απίστευτα προσγειωμένοι και όμοιοι, ευγενικοί και υποστηρικτικοί και απλά υπέροχοι άνθρωποι», ανέφερε.