Ποιος Mr Big; Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πως δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Chris Noth

Πατούλια Κατερίνα
Ποιος Mr Big; Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε πως δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Chris Noth
Invision

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του τηλεοπτικού της συζύγου, η Sarah Jessica Parker έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Κι όμως, μια μεγάλη φιλία έληξε οριστικά. Η Sarah Jessica Parker μίλησε στο Hollywood Reporter για πρώτη φορά για τον τηλεοπτικό της σύζυγο Chris Noth και τη σχέση που έχουν πλέον.

Τέλος στη φιλία δεκαετιών

Η 57χρονη Parker αποκάλυψε πως μετά τις κατηγορίες εις βάρος του Mr Big δεν έχει ανταλλάξει ούτε λέξη με τον Noth:

«Δεν ξέρω ούτε αν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι΄αυτό», είπε η Parker τονίζοντας πως δεν έχει μιλήσει με τον Noth ποτέ ξανά.

Πάντως τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Noth τις έχει αρνηθεί παρότι σύσσωμες οι πρωταγωνίστριες του Just Like That δίκασαν τον συμπρωταγωνιστή τους, ενώ το τέλος του Mr Big με τις σκηνές που είχαν γυριστεί δεν το είδαμε ποτέ στο τελευταίο επεισόδιο του Just Like That στην πρώτη σεζόν.

To 2021, έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ηθοποιό Chris Noth, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο αρχικά με τον τηλεοπτικό του θάνατο ως Mr Big στο reboot του Sex and the City, του πολυαναμενόμενου Just Like That από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το «όχι» σημαίνει «όχι» και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα», είχε τονίσει ο ηθοποιός μετά τις δύο πρώτες κατηγορίες εις βάρος του.

Οι καταγγελίες από γυναίκες που αποκάλυψαν πως έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από τον ηθοποιό έχουν ξεπεράσει τις τέσσερις.