Chart Show: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κέρδισε την πρωτιά και το Twitter τον αποθέωσε

Ιωάννα Τζανή
Chart Show: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κέρδισε την πρωτιά και το Twitter τον αποθέωσε

Οι αφιερώσεις σε Παντελή Παντελίδη και τον MadClip και η εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας Δέσποινας Βανδή.

Το χθεσινό επεισόδιο (21/5) του Chart Show ήταν... αντρική υπόθεση και τα είχε όλα, με τους τηλεθεατές να το απολαμβάνουν - για ακόμη μια φορά - με την ψυχή τους. Οι 30 πιο επιτυχημένοι Έλληνες τραγουδιστές της τελευταίες δεκαετίας έγιναν γνωστοί, αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ η συγκίνηση πρωταγωνίστησε.

Πρώτος στο countdown αναδείχθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, και δικαίως, αφού την τελευταία δεκαετία κάθε του τραγούδι γίνεται Νο1 επιτυχία και έχει καταφέρει ακόμα και το διαφορετικό, να το κάνει με τέτοιο τρόπο που ο κόσμος να το αγαπά και να το αγκαλιάζει.

Η απρόσμενη συνάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Chart Show

Ο Κωνσταντίνος δεν γινόταν να λείπει από το πλατό του Chart Show, όπου και τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, δέχτηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή αλλά και για τα γενέθλιά του που είναι την ίδια μέρα, ενώ απέδειξε με δύο αφιερώσεις του ότι δεν ξεχνά καλλιτέχνες που έγραψαν ιστορία στον χώρο της μουσικής, όμως δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό που με τιμάτε σήμερα, στον φίλο μου τον Παντελή, τον φίλο μου τον MadClip και σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν προσπάθεια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και δίνουν την ψυχή τους για αυτό που αγαπάνε», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, συγκινώντας το κοινό.

Η συγκίνηση για τον Παντελή Παντελίδη

Βέβαια η συγκίνηση δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Παντελής Παντελίδης ήρθε στις μνήμες όλων όταν η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ότι κατέκτησε την 5η θέση στο μουσικό show.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε για να τον τιμήσει ο μικρός αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, τραγουδώντας μερικά αξέχαστα κομμάτια του Παντελή.

«Τον αγάπησα. Είχε μια αθωότητα σε ό,τι έκανε και δυστυχώς έφυγε από κοντά μας στο απόγειο της επιτυχίας του», είπε η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Είμαι συγκινημένος και περήφανος που ακούω κάθε μέρα στο ράδιο τα τραγούδια του Παντελή. Κάθε φορά που τα τραγουδάω μέσα μου κάτι σπάει».

Η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη και τη νοσταλγία της για τον Παντελή λέγοντας: «Τον αγαπάμε τον Παντελή. Ακούς; Σ’ αγαπάμε ρε».

Η στιγμή που έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, με το κοινό στο Twitter να τους αποθεώνει και να υποστηρίζει πόσο ταιριάζουν οι δύο τραγουδιστές πάνω στη σκηνή.

«Παρασκευή Πρωί», «Τελικά», «Ελεύθερος», «Μαζί σου», αλλά και το «Στα ‘δωσα όλα» της Δέσποινας Βανδή, ήταν μόνο μερικές από τις επιτυχίες που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης και ξεσήκωσε το κοινό.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία απέδειξε πόσο πολύ της πάει το ροζ! Η παρουσιάστρια φόρεσε μια εντυπωσιακή μακριά και αστραφτερή ροζ τουαλέτα, ενώ το outfit ολοκλήρωσαν τα μπλε σκουλαρίκια και τα επίσης ροζ πέδιλά της.

https://www.instagram.com/p/Cd1IwN1rwvt

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που αποθεώνουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Δέσποινα Βανδή.