Η απρόσμενη συνάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Chart Show

Η απρόσμενη συνάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Chart Show

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα παρασκήνια του Chart Show και στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και εκεί θυμήθηκε… τα παλιά από τις Άγριες Μέλισσες.

Είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή είναι τόσο χαλαρή και δεν κρύβει όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια είναι εδώ και αρκετούς μήνες ερωτευμένη, αλλά και αχώριστη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όπως πολύ συχνά πήγαινε στα παρασκήνια του Just The 2 of Us, έτσι και τώρα ο ηθοποιός πηγαίνει στα backstage του Chart Show.

Έτσι συνέβη και με το τελευταίο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής. Εκεί, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε μια απρόσμενη συνάντηση με μια καλή του φίλη και πρώην συνεργάτιδα, που δεν είναι άλλη από τη Δανάη Λουκάκη, την Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες.

Δέσποινα Βανδή: Οι νέες τρυφερές πόζες στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και τα σχόλια του κόσμου

Η συνάντηση Μπισμπίκη-Λουκάκη

Καλεσμένη στο Chart Show του Σαββάτου (30/4) ήταν η Δανάη Λουκάκη, η οποία στα παρασκήνια είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον… γαμπρό της από τις Άγριες Μέλισσες. Η Δανάη, που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες την Παγώνα, συνάντησε τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι δυο καλοί συνάδελφοι δεν έχασαν χρόνο να βγάλουν βίντεο.

«Λοιπόν, εδώ πέρα Chart Show, μόλις τελείωσε και κοιτάξτε ποιον βρήκα», λέει στο βίντεο η Δανάη Λουκάκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη να απαντά: «Μανούλα μου».

Η στιχομυθία συνεχίζεται με την Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες να λέει: «Το γαμπρουλάκι μου, το γαμπρουλάκι μου». Όπως καταλαβαίνεις, η Δανάη Λουκάκη αναφερόταν στον ρόλο του γαμπρού της του Βόσκαρη που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης στις Άγριες Μέλισσες.

Το δημοσίευμα για επικείμενο γάμο Μπισμπίκη-Βανδή

Πριν μερικές ώρες στο Instagram account της Soula Glamorous γράφτηκε πως παντρεύεται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάτι το οποίο, βέβαια, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ως δεδομένο μιας και η τραγουδίστρια μόλις πήρε διαζύγιο και δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια γρήγορη κίνηση.

vandi1.jpg

«Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια, κάνει γάμο με ηθοποιό από Άγριες Μέλισσες σύντομα; Δεύτερος γάμος μετά την καψούρα… Να πω και τον κουμπάρο;», έγραφαν τα Insta Stories και κατέληγαν σε μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία γράφεται «και στα δικά μας». Δες τα Insta Stories στην παρακάτω gallery.