Το Live του X-Factor έγινε Νο1 trend στο Twitter για τον λόγο που φαντάζεσαι

Πατούλια Κατερίνα
Το Live του X-Factor έγινε Νο1 trend στο Twitter για τον λόγο που φαντάζεσαι

Η εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή του πρώτου live του X-Factor στο MEGA, θύμισε στο κοινό ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές του 2005.

Μετά τις auditions του X-Factor, ήρθε η ώρα του πρώτου μεγάλου live για το talent show του MEGA που μπήκε με το δεξί, τουλάχιστον στο Twitter.

Πρώτο live, πρώτο στα trends

Το πρώτο Live του X-Factor, βρήκε τους παίκτες να διαγωνίζονται για την παραμονή τους και στο επόμενο Live, τον Ανδρέα Γεωργίου στον ρόλο του παρουσιαστή ζωντανά αυτή τη φορά και τους τέσσερις κριτές να ενισχύονται από έναν ξεχωριστό guest κριτή.

https://www.instagram.com/p/Cd3qzBJIpaJ

Ψινάκης is back

Η επιστροφή του Ηλία Ψινάκη στην τηλεόραση και σε κριτική επιτροπή, ήταν επική, έκανε το Twitter να αναφωνήσει πως θέλει τον Ψινάκη μόνιμα στην επιτροπή και οι ατάκες του 74χρονου, σίγουρα προκάλεσαν πανικό στα social media.

Από την άλλη, όσον αφορά τους μόνιμους κριτές, η Μαρίζα Ρίζου κατάφερε να είναι η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα κριτής και χωρίς καθόλου stress στο live της Κυριακής ξεχώρισε με τις τοποθετήσεις της.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Σταβέντο ήταν εγκλωβισμένος, ο ίδιος και το χιούμορ του, όπως εξήγησε και ο ίδιος, πίσω από το παπιγιόν και το κοστούμι που φορούσε, look στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει τον Κουινέλη.

xfactorlive.jpg

Χαλαρός στον ρόλο του κριτή ήταν και ο Στέλιος Ρόκκος ενώ με αρκετό άγχος εμφανίστηκε ο Χρηστός Μάστορας το λουκ του οποίου θύμισε στο κοινό τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Το X Factor κάνει πρεμιέρα και ο Στέλιος Ρόκκος παραδέχεται ότι έχουν φτάσει στα...όρια