X-Factor: Οι... αναδρομές στον Μουρατίδη, οι αγαπημένες ερμηνείες και τα επικά σχόλια στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
X-Factor: Οι... αναδρομές στον Μουρατίδη, οι αγαπημένες ερμηνείες και τα επικά σχόλια στο Twitter

Τα ξεκαρδιστικά tweets με διαγωνιζόμενους και ατάκες από παλαιότερα X-Factor, η... αδυναμία του κοινού στον Ηλία Μπόγδανο και τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και οι ερμηνείες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Πρεμιέρα έκανε στο Mega το βράδυ της Παρασκευής (18/3) ο μουσικός διαγωνισμός X-Factor με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου και πραγματικά... τα είχε όλα! Ανατροπές, συγκινήσεις, μαγευτικές αλλά και μέτριες φωνές, όμως το κυριότερο... θετικά vibes που κράτησαν το τηλεοπτικό κοινό καθηλωμένο στις τηλεοράσεις του όλο το βράδυ!

Οι κριτές του talent show, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος, είχαν απίστευτη χημεία μεταξύ τους, αστειεύτηκαν με τους διαγωνιζόμενους και απέδειξαν ότι τα πράγματα σε σχέση με τα παλαιότερα X-Factor έχουν αλλάξει. Τι εννοώ; Ήταν ευγενικοί και φιλικοί απέναντι σε όλους τους επίδοξους τραγουδιστές που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, χωρίς ύφος και προσβολές όπως είχαμε συνηθίσει στα προηγούμενα.

Το X Factor κάνει πρεμιέρα και ο Στέλιος Ρόκκος παραδέχεται ότι έχουν φτάσει στα...όρια

Και μπορεί στο Twitter να έγινε... χαμός από χιουμοριστικές αναρτήσεις με παλαιότερες ένδοξες και αξέχαστες στιγμές επί εποχής Νίκου Μουρατίδη, που κάθε ατάκα του γινόταν viral - και παραμένει, ωστόσο το κοινό εκτίμησε και «χειροκρότησε» τη στάση και τη συμπεριφορά των 4 κριτών του νέου X-Factor.



Τα πρόσωπα που πρωταγωνίστηκαν στο Twitter

Τον δικό τους παλμό έδωσαν με τη σειρά τους τα δύο παιδιά που καλύπτουν το backstage του X-Factor, Ηλίας Μπόγδανος και Κατερίνα Λιόλιου, με το κοινό να δείχνει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον πρώην παίκτη του Survivor, που με το χαμόγελο και την ενέργειά του έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά των τηλεθεατών.

Η Κατερίνα, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού στο Twitter πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στην εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση.



Τώρα αφορά στους διαγωνιζόμενους, μπορεί να ήταν αρκετοί εκείνοι που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή, αλλά στο Twitter δύο ήταν τα ονόματα που πρωταγωνίστησαν: η Κατερίνα Λαζαρίδου και ο Σωκράτης Χάρης.



Από τους κριτές, εκείνοι που σχολιάστηκαν περισσότερο στα social media ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος έκανε το γυναικείο κοινό να... παραληρήσει (ειδικά όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Κατερίνα Λαζαρίδου το τραγούδι του «Αν»), αλλά και η Μαρίζα Ρίζου για την εκπληκτική και μοναδική φωνή της.



Δες στην παρακάτω photo gallery τα απίθανα tweets για την πρεμιέρα του X-Factor που θα σου φτιάξουν τη μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσύ θυμόσουν πως ο Παναγιώτης του GNTM 3 είχε πάει στο X-Factor;

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν θέλει να παντρευτεί την 'Ηβη Αδάμου αλλά ο λόγος είναι αρκετά περίεργος