Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το «Κάτι Ξαναψήνεται» και επιστρέφει στην εκπομπή που αγάπησε

Ιωάννα Τζανή
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το «Κάτι Ξαναψήνεται» και επιστρέφει στην εκπομπή που αγάπησε

Η Κωνσταντίνα αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του «My Style Rocks».

Παρόλο που η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Κάτι Ξαναψήνεται» πήγε καλά την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαγειρικό ριάλιτι, όμως όχι και στη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», η Κωνσταντίνα παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, επιστρέφοντας σε... γνώριμα μέρη και συγκεκριμένα στο πλατό του «My Style Rocks», το οποίο είχε παρουσιάσει ξανά το 2019.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το πρώτο μπάνιο για φέτος και «έβαλε φωτιά» στο Instagram

Τέλος το «Κάτι Ξαναψήνεται» - Η Κωνσταντίνα επιστρέφει στο «My Style Rocks»

«Τέλος το Κάτι Ξαναψήνεται ωστόσο όχι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ. Η Κωνσταντίνα παραμένει και επιστρέφει όπως φαίνεται, νομίζω ότι πλέον είναι και οριστικό, στο My Style Rocks, το οποίο επανέρχεται για 4η τηλεοπτική σεζόν και θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές στην κριτική επιτροπή», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Κωνσταντίνα και τον Βασίλη

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη συνάντηση που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο την ημέρα του Κωνσταντίνου και της Ελένης, περιγράφοντας ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο.

Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: «Την είδα ανήμερα της γιορτής της την Κωνσταντίνα στο παιδικό πάρτι της αδερφής του Βασίλης, της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου, και μου έλεγε που μαγειρεύει στον σύντροφό της, που του κάνει διάφορες συνταγές... Είναι πολύ αγαπημένοι, πολύ ερωτευμένοι, και όταν τους εύχεσαι όμορφα πράγματα για το κοινό τους μέλλον, και οι δύο χαμογελούν αντί να λένε "Είναι νωρίς ακόμα"».

https://www.instagram.com/p/CZcbQyEs2iW