Ελένη Μενεγάκη: Το παράξενο ξεκίνημα της εκπομπής και η εξομολόγηση για το μπάνιο στη θάλασσα

Ελένη Μενεγάκη: Το παράξενο ξεκίνημα της εκπομπής και η εξομολόγηση για το μπάνιο στη θάλασσα

Η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές της με «μισή» ομάδα και έκανε μια αποκάλυψη για τα πρώτα μπάνια με την κόρη της, Μαρίνα.

Με απουσίες και… νέα «μέλη» ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΜEGA έχοντας στο πλευρό της την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να λείπουν από την παρέα τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα ενισχύθηκε με τον Κώστα Τσουρό, τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Mega Καλημέρα», να αναλαμβάνει δράση στο πλευρό της Ελένης.

Καλωσορίζοντας, λοιπόν, τον Κώστα Τσουρό και δίνοντας τις ευχές της για την ονομαστική του εορτή, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να αναλύει πώς πέρασε στη γιορτή της (21 Μαΐου), ενώ αποκάλυψε ότι έπαθε και ηλίαση.

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στον κήπο της και αποκαλύπτει την οικογενειακή παράδοση στη γιορτή της

Οι απουσίες από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Είπαμε σήμερα να καλέσουμε το γειτονόπουλό μας, γιατί όπως βλέπετε δύο ξεμείναμε. Παιδιά τι γίνεται;», ξεκίνησε να λέει η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της εκπομπής της. Όπως βλέπεις και στο βίντεο παρακάτω, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μιας και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών. Αυτό, όμως, όλοι το γνωρίζουν μιας και ο δημοσιογράφος συνδέεται σχεδόν καθημερινά μέσω Skype με την εκπομπή της Ελένης.

https://www.instagram.com/p/Cdz00UaDxk5

Η απουσία που δεν δικαιολογήθηκε, ωστόσο, ήταν αυτή του Σάββα Πούμπουρα. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν σήμερα στο πλατό της εκπομπής με την παρουσιάστρια να μην κάνει καμία αναφορά στον λόγο απουσίας του. Τελικά, λίγο αργότερα λύθηκε η απορία μιας και… ο Σάββας Πούμπουρας βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Μαλακάσα.

Το μπάνιο στη θάλασσα και η ηλίαση που έπαθε η Ελένη Μενεγάκη

Στην κουβέντα της με τον Κώστα Τσουρό για το πώς πέρασαν την ονομαστική τους εορτή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως πήγε για μπάνιο σε παραλία της Αττικής με τη μικρή της κόρη και μάλλον έπαθε ηλίαση.

«Πήγα για μπάνιο το πρωί με τη μικρή μου κόρη, γιατί είχε πάρα πολύ ζεστό καιρό και ήμουν Αθήνα, μέχρι να έρθει το έτερόν μου ήμισυ το απόγευμα. Οπότε, λέω ''μην τη χάσουμε την ημέρα, πάμε να κάνουμε τις βουτιές μας''. Και πήγαμε οι δυο μας. Κατακαήκαμε, ενώ ήμασταν κάτω από ομπρέλες. Εγώ έφυγα άρρωστη από εκεί. Δηλαδή, ανακατευόμουν, ήμουν λες κι έπαθα ηλίαση. Ήμουν χάλια, χάλια. Δηλαδή, έκανα αέρα, λέω ‘’Θεέ μου τι έπαθα’’», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε, μάλιστα, πως παρόλο που δεν κουνήθηκε από την ομπρέλα της είχε όλα τα παραπάνω συμπτώματα.