Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι εορτάζουσες της Ελληνικής showbiz

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι εορτάζουσες της Ελληνικής showbiz

Ελένη Μενεγάκη, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μόνο μερικές από τις celebs που γιορτάζουν σήμερα και δέχονται ευχές από αγαπημένα πρόσωπα.

Σήμερα είναι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μία από τις σημαντικότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαΐου. Η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Ισαποστόλων Αγίου Κωνσταντίνου και της μητέρας του, Αγίας Ελένης.

Ανάμεσα στους εορτάζοντες όσοι/όσες έχουν τα ονόματα: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα.

Oι celebs γιορτάζουν

Αρκετές είναι οι Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν σήμερα το όνομά τους και αναμένεται να δεχθούν πληθώρα ευχών από τους fans και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το Queen.gr βρήκε και συγκέντρωσε μερικές από τις εορτάζουσεςκαι τους εύχεται «Χρόνια Πολλά».

Ελένη Μενεγάκη

«Χρόνια μας πολλά!», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία της.

Η βασίλισσα της Ελληνικής TV, Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει σήμερα και αναμένεται να περάσει την σημερινή ημέρα με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/Cdz00UaDxk5

Ελένη Φουρέιρα

Η «Poli Ploki», τραγουδίστρια έχει την ονομαστική της εορτή και δέχεται ήδη ευχές στα social media από αγαπημένα πρόσωπα.

Έλενα Παπαρίζου

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «Μy Number One» στη σκηνή της Eurovision και κέρδισε την πρωτιά. Η Ελληνίδα σταρ δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την μεγάλη κατάκτηση ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας 🙏🏻♥️ Να μας έχει ο Θεός καλά, με υγεία πάνω απ’ όλα», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cd0VwYSNIn9

Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μοιάζει με τη μαμά και τις αδερφές της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ημέρα χαράς και για την παρουσιάστρια του «Κάτι Ξαναψήνεται», η οποία αναμένεται να γιορτάσει με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και αγαπημένους φίλους.

Ελένη Πετρουλάκη

Η διάσημη γυμνάστρια έχει την ονομαστική της εορτή και όπως φαίνεται το δώρο της ήταν ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός. Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Παρίσι και δεν σταματά να δημοσιεύει Instagram-stories.

Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια γιορτάζει και δέχεται από νωρίς γλυκές ευχές στα social media. Από τους πρώτους που έσπευσαν να της ευχηθούν ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης και η καλή της φίλη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.