Η Gwyneth Paltrow μοιράζει μαθήματα γυναικείας αλληλεγγύης και εμείς απλά υποκλινόμαστε

Ιωάννα Τζανή
Η Gwyneth Paltrow μοιράζει μαθήματα γυναικείας αλληλεγγύης και εμείς απλά υποκλινόμαστε

«Αυτό το στερεότυπο ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ανταγωνιστικές είναι πέρα για πέρα πατριαρχικό. Υπάρχει χώρος για ΚΑΘΕ γυναίκα να εκπληρώσει τα όνειρά της», έγραψε η Paltrow για την Kourtney Kardashian.

Η Gwyneth Paltrow είναι μια επιτυχημένη γυναίκα, με αυτοπεποίθηση και απαλλαγμένη από κάθε είδους κόμπλεξ, και το αποδεικνύει!

Κάνοντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας απάντησε για πρώτη φορά στους ισχυρισμούς ότι η Kourtney Kardashian έχει αντιγράψει τόσο το εμπορικό της σήμα, όσο και τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής της (της εταιρείας ευεξίας και lifestyle, Goop).

Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 18 ετών και μια φωτογραφία φανερώνει την ομοιότητά τους

Σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο που έσπευσε να κατηγορήσει την Kourtney μόλις ίδρυσε την εταιρεία Poosh, η 49χρονη ηθοποιός τάχθηκε υπέρ της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το στερεότυπο ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ανταγωνιστικές είναι πέρα για πέρα πατριαρχικό. Υπάρχει χώρος για ΚΑΘΕ γυναίκα να εκπληρώσει τα όνειρά της. Συνήθιζα να πέφτω θύμα αυτού του είδους σκέψης πριν από χρόνια, οπότε καταλαβαίνω από πού προέρχεται. Τώρα χαίρομαι τόσο πολύ όταν βλέπω νέες επιχειρήσεις ευεξίας, υπάρχει χώρος για όλους μας».

Στη συνέχεια, η Paltrow ολοκλήρωσε την απάντησή της προσθέτοντας: «Συνεπώς, η @kourtneykardash είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και επίσης #KRAVISFOREVER».

PALTROW.jpg

H δημόσια υποστήριξη της Paltrow στη νυν του πρώην της

Κατά τη διάρκεια του Q&A στο Instagram, ένας άλλος follower ζήτησε από την Gwyneth Paltrow να ανεβάσει μια φωτογραφία της Dakota Johnson, της σημερινής κοπέλας του πρώην συζύγου της Chris Martin.

Ως απάντηση, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της μια γλυκιά κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστές.

Η Paltrow και ο Martin ήταν παντρεμένοι από το 2003 έως το 2016 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 18χρονη Apple και τον 16χρονο Moses.

Pltrow1.jpg

Τον Ιανουάριο του 2020, η Gwyneth Paltrow, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον παραγωγό Brad Falchuk, είπε στο Harper's Bazaar ότι τα πηγαίνει καλά με την ηθοποιό του «Fifty Shades of Grey».

«Την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πόσο περίεργο μπορεί να φαίνεται γιατί είναι κάπως αντισυμβατικό. Αλλά νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα και αν το σκεφτώ για δεύτερη φορά, απλώς τη λατρεύω», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μια πηγή είχε αποκαλύψει στο αμερικανικό People: «Είναι πολύ σημαντικό για τη Gwyneth να έχει καλές σχέσεις με την κοπέλα του Chris. Δεν νιώθει καμία απειλή από την Dakota και λατρεύει το γεγονός ότι ο Chris είναι ευτυχισμένος. Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική σε αυτόν τον τομέα».

Πηγή φωτογραφιών: gwynethpaltrow