Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 18 ετών και μια φωτογραφία φανερώνει την ομοιότητά τους

Πατούλια Κατερίνα
Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 18 ετών και μια φωτογραφία φανερώνει την ομοιότητά τους

Η Apple έγινε 18 ετών και η μαμά Gwyneth της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Αυτή δεν είναι μια απλή ομοιότητα μάνας και κόρης. Η Gwyneth Paltrow μπορεί απλά να καμαρώνει για την 18χρονη πια κόρη της Apple Martin, η οποία έγινε 18 ετών.

Η Apple είναι ίδια με την Gwyneth

Παρότι η κόρη της θέλει να ελέγχει κάθε φωτογραφία της που δημοσιεύει η μαμά της με εκείνη, αυτή τη φορά η πόζα γενεθλίων της 18χρονης, απέδειξε πως η Paltrow που θυμόμαστε από το 1990 στις ταινίες που πρωταγωνίστησε, είναι ίδια με την Apple σήμερα.

Gwyneth Paltrow: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη γέννηση της Apple

«18. Έχω χάσει τις λέξεις μου αυτό το πρωινό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη για τη γυναίκα που έγινες. Είσαι ό,τι ονειρεύτηκα και πολλά παραπάνω. Το περήφανη δεν τα καλύπτει όλα, η καρδιά μου ξεχειλίζει από συναισθήματα, είσαι τόσο ξεχωριστή με κάθε τρόπο», τόνισε η περήφανη μαμά για να ολοκληρώσει:

«Ελπίζω να ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι για μένα και πόσο φως χαρίζεις σε όλους μας που είμαστε τυχεροί να σε γνωρίζουμε, ειδικά σε μένα. Το λέω πάντα και δεν θα σταματήσω ποτέ. Όπως ακριβώς το λέει και η θεία Drew (Barrymore). Γεννήθηκα τη μέρα που γεννήθηκες. Η μαμά»!

https://www.instagram.com/p/Cdi0dNDLjQ7

H αποκάλυψη για τη γέννηση της Apple

H Gwyneth Paltrow μίλησε για την πρώτη φορά πριν έναν χρόνο για την ημέρα που έγινε μητέρα κι έκανε μια αποκάλυψη άκρως συγκλονιστική. Στο επεισόδιο της σειράς Armchair Expert, το podcast που φιλοξενεί ο Dax Shepard με τη Monica Padman είπε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CUR8q67oo2e

«Έκανα δύο καισαρικές τομές. Η κόρη μου ήταν έκτακτη ανάγκη. Ήταν τρελό - παραλίγο να πεθάνουμε. Δεν ήταν, πολύ καλό ό,τι συνέβη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τέλος πάντων, υπάρχει μια μεγάλη ουλή σε όλο το σώμα σου και λες, Ω, wow, αυτό δεν ήταν ανάγκη να είναι εκεί. Και δεν είναι ότι είναι κακό ή ότι θέλεις να το κρίνεις, αλλά το βλέπεις και κάπως τρομάζεις».

Η ανακούφιση της Gwyneth Paltrow που δεν υπήρχαν social media όταν γέννησε

Αν και η πρωταγωνίστρια του Iron Man δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον έντονο τοκετό, μοιράστηκε με την εκπομπή ότι είναι χαρούμενη που πέρασε την εγκυμοσύνη της πριν την άνοδο των social media, σημειώνοντας πόσο πιεστικό είναι για τις νέες μαμάδες το ότι πρέπει να επιστρέψουν γρήγορα σε ό,τι έκαναν πριν.

«Δόξα τω Θεώ, δεν υπήρχε Instagram όταν έκανα μωρά και δεν με ένοιαζε να χάσω όλα τα κιλά μου σύντομα γιατί δεν θα με έβλεπε κάποιος στα social media όπως συμβαίνει τώρα, που νέες μανούλες βλέπουν παλιές φωτογραφίες και αναρωτιούνται πώς ήταν και πώς θα ξαναγίνουν έτσι», εξήγησε η Paltow κατά τη διάρκεια του podcast.

Η Paltrow είναι μητέρα της 18χρονης Apple και του 16χρονου Moses, τα οποία απέκτησε με τον πρώην της Chris Martin ενώ στη ζωή της έχουν μπει και τα δύο έφηβα παιδιά του συζύγου της, Brad Falchuk.

Δες την ομοιότητα μαμάς και κόρης στην παρακάτω gallery