Η Kate Moss αρνείται τη φήμη για τη σκάλα και η Amber Heard «μετανιώνει» για το λάθος που έκανε

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Moss αρνείται τη φήμη για τη σκάλα και η Amber Heard «μετανιώνει» για το λάθος που έκανε

Η Kate Moss καταθέτει στη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard

AP

Η Moss πήρε το μέρος του Johnny Depp και περιέγραψε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που σκιαγραφούν οι ισχυρισμοί της Heard.

Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της Kate Moss στη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard πραγματοποιήηκε σήμερα, 25 Μαΐου, με τo 48χρονο μοντέλο να ξεκαθαρίζει το κατά πόσο ισχύει η φήμη που ισχυρίστηκε ότι άκουσε η Heard και έλεγε ότι ο σταρ έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα.

Η κατάθεση της Kate Moss στη δίκη Depp - Heard

Η Moss κατέθεσε στη δίκη όχι με φυσική παρουσία αλλά μέσω live σύνδεσης με βίντεο από το Gloucestershire. Υπενθυμίζουμε πως το μοντέλο αποτελεί προσθήκη που προέκυψε στην πορεία της δίκης όταν η Heard απρόσμενα αναφέρθηκε στην παραπάνω φήμη για τη σκάλα, νομίζοντας ότι αυτό θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς της ότι ο Depp θα πέταγε από τη σκάλα την αδερφή της, με την ηθοποιό να τον χτυπάει για να την προστατέψει.

Με το που έγινε αυτή η αναφορά, η νομική ομάδα του Depp πανηγύρισε, γιατί ήξερε πως πλέον μπορούσε να καλέσει τη Moss να καταθέσει, ενώ η ομάδα της Heard προσπαθούσε να κρύψει τον φόβο της για το μεγάλο λάθος της ηθοποιού του Aquaman.

«Είχα σχέση μαζί του. (Ήμασταν μαζί) από το 1994 μέχρι το 1998», άρχισε να λέει η Kate Moss λίγο πριν διηγηθεί τι συνέβη στο ταξίδι της με τον Depp στην Τζαμάικα.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Johnny έφυγε πριν από εμένα. Μετά υπήρχε μία καταιγίδα και, καθώς έφευγα, γλίστρησα στις σκάλες και χτύπησα στη μέση μου. Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μου συνέβη και πονούσα και (εκείνος) ήρθε τρέχοντας για να με βοηθήσει. Με μετέφερε στο δωμάτιό μου και μου έφερε ιατρική βοήθεια», είπε το μοντέλο, όταν ένας από τους δικηγόρους του Depp, ο Ben Chew, τη ρώτησε ξεκάθαρα αν ο ηθοποιός την έσπρωξε με κάποιον τρόπο στη σκάλα.

«Chew: Σας έσπρωξε με οποιονδήποτε τρόπο ο κ. Depp από τη σκάλα;

Moss: Όχι.

Chew: Κατά τη διάρκεια όλης της σχέσης σας, σας έσπρωξε ποτέ από οποιαδήποτε σκάλα;

Moss: Όχι, ποτέ δε με έσπρωξε, κλώτσησε, πέταξε από καμία σκάλα.

Chew: Κ. Moss, πέρα από τη σημερινή ημέρα, έχετε καταθέσει ξανά σε οποιοδήποτε δικαστήριο;

Moss: Όχι, ποτέ»

Πότε θα τελειώσει η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard

Η προϊστορία Johnny Depp – Kate Moss

Το 1994, οι New York Times ανέφεραν πως ο Depp συνελήφθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης επειδή κατέστρεψε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο, μία σουίτα του Mark Hotel στο Manhattan, μέσα στο οποίο διέμενε και η Moss. Ουδέποτε, ωστόσο, το μοντέλο δεν ισχυρίστηκε πως ήταν θύμα θυμού και βίας από την πλευρά του ηθοποιού.

Depp Heard Lawsuit

«Σε κλίματα από το 1 μέχρι το 10, δίνω στον Johnny Depp και στην Kate Moss ένα 1 για την ικανότητά τους να καταστρέφουν δωμάτια. Τους πήρε αρκετό χρόνο να το κάνουν. Οι The Who θα είχαν κάνει το ίδιο πράγμα σε 60 δευτερόλεπτα», είπε ο τραγουδιστής τους συγκροτήματος, για το συμβάν που σχολίαζαν τότε όλοι.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 4 χρόνια στα 90s και κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος ήταν αχώριστοι. Διαρκώς κυκλοφορούσαν κοινές τους φωτογραφίες στα Μέσα. Μετά το παραπάνω συμβάν, παρέμειναν μαζί για άλλα τρία χρόνια, μέχρι που χώρισαν το 1998.