Έφυγε από τη ζωή ο σταρ του Goodfellas, Ray Liotta, στην ηλικία των 67 ετών

Νατάσσα Σχοινά
Έφυγε από τη ζωή ο σταρ του Goodfellas, Ray Liotta, στην ηλικία των 67 ετών

Ο Ray Liotta στα Academy Awards 2019

AP

Ο ηθοποιός Ray Liotta άφησε την τελευταία του πνοή και το Hollywood θρηνεί.

Το Hollywood για άλλη μία φορά θρηνεί την απώλεια ενός από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά του αστέρια. Ο Ray Liotta, ο ηθοποιός του «Goodfellas» και του «Field of Dreams» έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 67 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες μαρτυρούν ότι πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου και βρισκόταν για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Dangerous Waters».

Ο Ray Liotta άφησε πίσω του ένα παιδί, την κόρη που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό και παραγωγό Michelle Grace, ενώ τώρα ήταν αρραβωνιασμένος με τη Jacy Nittolo.

Το επαγγελματικό πρόγραμμα του ηθοποιού ήταν γεμάτο αυτήν την περίοδο. Είχε τελειώσει την ταινία «Cocaine Bear» -μία ταινία που σκηνοθέτησε η Elizabeth Banks-, ενώ στο πρόγραμμα βρισκόταν άλλη μία ταινία, «The Substance», στο πλευρό της Demi Moore και της Margaret Qualley.

Πρόσφατα, είχε κλείσει να γίνει executive παραγωγός στη σειρά-ντοκιμαντέρ «Five Families», ένα πρότζεκτ που αφορά την άνοδο και την πτώση της μαφίας της Νέας Υόρκης και των οικογενειών πίσω της.

Ανάμεσα στο πλούσιο βιογραφικό του βρίσκονταν οι ταινίες: Goodfellas (1990), Field of Dreams (1989), Marriage Story (2019), Blow (2001), The Place Beyond the Pines (2012), Identity (2003), Narc (2002).