Γη της ελιάς - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Με τη Μυρτάλη θα έκανα σχέση»

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Με τη Μυρτάλη θα έκανα σχέση»

Ο ηθοποιός απαντά ότι από τις συμπρωταγωνίστριές του στη Γη της ελιάς, θα έκανε σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου, όμως οι φήμες τούς θέλουν να είναι ήδη μαζί τους τελευταίους μή

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης υποδύεται τον Αλέξη στη «Γη της ελιάς» και είναι ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Το βράδυ της Πέμπτης (26/5), ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ο πατέρας του έδινε μάχη για τον καρκίνο, τα μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπρωταγωνίστριά του, με την οποία οι φήμες τούς θέλουν να είναι ζευγάρι, Αφροδίτη Λιάντου.

Η Γη της ελιάς: Το Twitter «δίκασε» την Αρετή για τις απειλές και τις επιθέσεις προς την Εύα

Ο τηλεοπτικός Αλέξης δε δίστασε να απαντήσει ακόμα στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις που του έκανε ο παρουσιαστής, αν και η... ανάκριση ξεκίνησε αρκετά χαλαρά. Ο ηθοποιός είπε το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι το πείσμα του, το μεγαλύτερο ελάττωμά του ότι χάνει κάποιες φορές την υπομονή του, ενώ αποκάλυψε ότι «δεν ξέρω αν ήμουν ο ωραίος του σχολείου, αλλά άρεσα στις ωραίες».

Οι γυναίκες, η μεγαλύτερη σχέση και η Αφροδίτη Λιάντου

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκάλυψε στη συνέχεια ότι το πιο ακραίο μήνυμα που έλαβε στο Instagram είναι όταν κάποια του έστειλε να γίνει η Μυρτάλη του, έχει κάνει τηλεφωνικό σεξ, ενώ το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε μια γυναίκα είναι τα μάτια.

Η μεγαλύτερή του σχέση έχει διαρκέσει δύο χρόνια, έχει απορρίψει περισσότερες φορές απ' ό,τι έχουν τον έχουν απορρίψει και έχει κλάψει για έναν έρωτα.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέμεινε στην ερώτηση για το με ποια ηθοποιό από τη «Γη της ελιάς» θα έκανε σχέση και απάντησε ως «Αλέξης», ότι αυτή θα ήταν η Μυρτάλη. «Με την Αφροδίτη έχουμε έρθει πιο κοντά, γιατί πιο πολλές σκηνές έχω μαζί της», εξήγησε. Μάλλον αυτή ήταν μια έμμεση απάντηση στη φημολογούμενη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, ενώ νωρίτερα είπε ότι στη ζωή του είναι μάλλον στη φάση του «ενθουσιασμένος».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός δήλωσε ότι λόγω του ρόλου του στη Γη της ελιάς, όπου υποδύεται έναν διπολικό νεαρό άντρα που έχει εμμονή με τη Μυρτάλη, δέχεται μηνύματα από άτομα που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Ο Αλέξανδρος Σκυρλέτης αναφέρθηκε, επίσης, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας του, ο θεατρικός σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης, λέγοντας:

«Είναι δύσκολο, κακά τα ψέματα, αλλά το αντιμετωπίζεις. Νομίζω όλα αντιμετωπίζονται. Θέλει αγάπη, δύναμη, πίστη και να μην τα παρατάς. Αλλά όλα ξεπερνιούνται πιστεύω».

Και πρόσθεσε:

«Αναθεώρησα κάποια πράγμα μετά από αυτό. Πρέπει να σκέφτεσαι και να καταλαβαίνεις τις σχέσεις που έχεις και να μην τα θεωρείς όλα δεδομένα».