Η Γη της ελιάς: Το Twitter «δίκασε» την Αρετή για τις απειλές και τις επιθέσεις προς την Εύα

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Το Twitter «δίκασε» την Αρετή για τις απειλές και τις επιθέσεις προς την Εύα

Ο Στέφανος φεύγει μόνιμα για την Ισπανία; Ακόμη και ο γιος της Αρετής δεν την αντέχει πια 

Η Αρετή δεν λέει με τίποτα να μαλακώσει και να αλλάξει συμπεριφορά, παρά τις συμβουλές της Αναστασίας, στη Γη της ελιάς. Η σκληρή Μανιάτισσα έχει βάλει σκοπό να ρεζιλεύει την Εύα όπου την βρεθεί και όπου σταθεί, όπως θα κάνει για ακόμη μια φορά μόλις τη συναντήσει στο καφενείο του χωριού.

Η Αρετή αρχίζει να την απειλεί και η Εύα αντιδρά, με τις δύο γυναίκες να είναι στα όρια να πιαστούν στα χέρια. Το κοινό στο Twitter δείχνει να έχει κουραστεί από την άσχημη συμπεριφορά της Αρετής προς όλους και τη «δίκασε» για πολλοστή φορά.

https://www.instagram.com/p/CdtVX3Lr34p

Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα και το κοινό τα βάζει μαζί της

Φεύγει ο Στέφανος από την Μάνη;

Στο αποψινό επεισόδιο (24/5), ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία και ο Ιάκωβος δείχνει πολύ πρόθυμος να τον βοηθήσει. Παράλληλα τα ξαναβρίσκει με την Ελένη και της υπόσχεται πως δεν θα επιτρέψει στη μητέρα του να ξαναμπεί ανάμεσά τους.

Το γεγονός της επανασύνδεσης κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή, αλλά ο Στέφανος είναι πλέον αποφασισμένος να ξεφύγει από όλο αυτό και να απομακρυνθεί μια και καλή από εκείνη. Έτσι, παίρνει την οριστική απόφαση να φύγει από την Αρεόπολη και να πάει στην Ισπανία μόνιμα, με την Ελένη να δείχνει πρόθυμη να τον ακολουθήσει.

Η δικηγόρος διώχνει τον Ισίδωρο

Η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο, Φανή Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη), η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει και του ζητά να φύγει. Οι σχέσεις τους ωστόσο θα αποκατασταθούν και μάλιστα με έναν ανέλπιστο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την επίθεση της Αρετής στην Εύα.