Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 7 χρόνια από τον θάνατο του παππού της

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 7 χρόνια από τον θάνατο του παππού της

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια έχασε σαν σήμερα τον αγαπημένο της παππού και μοιράστηκε τα συναισθήματά της στο Instagram.

Πολύ ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Δανάη Μπάρκα καθώς πριν από επτά ακριβώς χρόνια ο παππούς της, Ανδρέας έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει τότε, μέσα από ένα άκρως συγκινητικό post στο Instagram.

Το συγκινητικό post της Δανάης Μπάρκα για τα 7 χρόνια χωρίς τον παππού της

barka_papous2.jpg

«Η «μαύρη» μέρα. 7 χρόνια. Αν κάποιος με ρωτήσει ποτέ έφυγε ο παππούς μου θα πω μάλλον πέρυσι ή πρόπερσι. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι πέρασαν 7 χρόνια. Μιλάω για εκείνον, κλαίω για εκείνον, υποφέρω για εκείνον και κυρίως κάνω -ακόμα- πολλά για εκείνον. Για να νιώθει περήφανος από όπου είναι για μένα. Για να μην θεωρήσει ποτέ ότι τον ξέχασα. Για να κάνει τον γύρο του κόσμου η ιστορία του και να μάθουν όλοι τι σημαίνει ένας παππούς να λατρεύει την εγγονή του και το αντίστροφο.

Δεν θα υπάρξει φορά που θα τον αναφέρω και δεν θα τρέμει η φωνή μου. Δεν θα υπάρξει μέρα που θα θυμηθούμε με την γιαγιά ιστορίες και δεν θα κλάψουμε. Δεν θα υπάρξει φορά που δεν θα χαμογελάσουν οι άνθρωποι όταν ακούσουν ιστορίες από τον παππού μου. Τον παππού τον Ανδρέα. Τον άνθρωπο που ομόρφυνε τα χρόνια της ζωής μου όσο τον είχα. Τον άνθρωπο που με πήγαινε σχολείο κάθε πρωί. Τον άνθρωπο που έκανα κοπάνες και με πήγαινε στον εθνικό κήπο να ταΐσουμε πάπιες, αφού πρώτα μου έπαιρνε «κοκοροπιτα» (δηλαδή τυρόπιτα) από τον Θανάση τον φούρναρη της γειτονιάς.. Τον άνθρωπο που πηγαίναμε να πάρουμε λουλούδια έκπληξη για την γιαγιά.

barka_papous3.jpg

Τον άνθρωπο που 3 μήνες στο νοσοκομείο δεν μου άφησε το χέρι καμία μέρα και που με έβαζε να «φροντίζω» κι όλους τους ανθρώπους στον ίδιο όμορφο αν αργούσαν να έρθουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους. Τον παππού μου. Τον παππού μου που η μυρωδιά και η φωνή του δεν θα διαγραφούν ποτέ από το κεφάλι μου. Τον παππού μου που τραγουδούσαμε όλη μέρα κι όλη νύχτα και πάντα έλεγε «να είμαστε καλοί άνθρωποι». Παππού μου, ξέρεις ότι σ αγαπάω Ε; Ξέρεις ότι μου λείπεις Ε; Ξέρεις ότι μιλάμε στις φωτογραφίες σου Ε; Αν δεν τα ξέρεις, μάθε τα! Σ αγαπάω», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του παππού της.

https://www.instagram.com/p/CeDRDdqMNEC

Το απρόσμενο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον Απόστολο Ρουβά φανέρωσε τη δυνατή τους φιλία

Η ιδιαίτερη σχέση με την γιαγιά της Τούλα

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη που τρέφει προς την γιαγιά της, Τούλα. Η κυρία Τούλα επισκέπτεται συχνά την εγγονή της στο πλατό και η Δανάη μοιράζεται τις στιγμές τους σε Instagram-stories.

Παρά την αδυναμία που έχει η κυρία Τούλα στην εγγονή της, υπάρχει ένα θέμα στο οποίο δεν τα βρίσκουν και αυτό δεν είναι άλλο από τον γάμο. Η γιαγιά Τούλα, όπως κάθε γιαγιά, ονειρεύεται να δει την εγγονή της νυφούλα. Η Δανάη, είναι ελεύθερη μετά την πολυετή σχέση που διατηρούσε και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα. Η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύεσει αρκετά χιουμοριστικά videos στα οποία αναλύει το θέμα με την γιαγιά της και «τρελαίνουν» τους followers της.

1653649038409-165021164-barka_giagia2.jpg

«Το γούρι μου. Πριν από κάθε αρχή, πριν από κάθε πρεμιέρα είναι η μέρα της. Αγκαλιές, χαμόγελα, ιστορίες, φιλιά, ευχές και μετά νιώθω λίγο περισσότερο έτοιμη να κάνω το οτιδήποτε ♥️
-
Οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, οι άνθρωποι που όλη τους την ζωή την αφιέρωσαν στα παιδιά τους, στα εγγόνια τους και μέσα από αυτά αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου♥️
-
Η γιαγιά μου. Η φωνή της γιαγιάς μου, το πιο γλυκό νανούρισμα. Η πιο όμορφη ανάμνηση μου.
-
Η γιαγιά με ρώτησε 'τι κάνουν οι φίλοι σου στο Ίντερνετ;;' Και είπα 'έλα να τους στείλουμε ένα βίντεο να ξεχαστούν και να σε δουν να χαμογελάσουν' επειδή τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι περίεργα, και τσουπ, το βίντεο!», είχε γράψει η Δανάη Μπάρκα για την γιαγιά της.

Πηγή κεντρικής: danai_barka