Το συγκινητικό post της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια του «μπαμπά της»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το συγκινητικό post της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια του «μπαμπά της»

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος γίνεται 64 ετών. Ο δημοφιλής ηθοποιός και η Δανάη Μπάρκα έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο αφού η Δανάη μεγάλωσε κοντά του και τον θεωρεί δεύτερο μπαμπά της. Η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μέσα από το πλατό της εκπομπής της.

Στην έναρξη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα είπε: «Πριν περάσουμε στα θέματά μας θέλω να πω χρόνια πολλά κι από εδώ στον μπαμπά Χρήστο, διότι σήμερα έχει γενέθλια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο μπαμπάς των ονείρων κάθε παιδιού. Επειδή εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρέθηκαν με ένα παιδί όπως ο Χρήστος ή πολλές μαμάδες για τους δικούς τους λόγους, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται πάντα το αίμα για να αγαπάς έναν άνθρωπο και να τον μεγαλώνεις ωραία. Χρειάζεται μόνο αγάπη κι ελευθερία. Επειδή ο Χρήστος αυτά μου τα έδωσε μπόλικα είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Να τον χαίρομαι. Σε αγαπώ, να χαμογελάς και εγώ θα είμαι εκεί γύρω πάντα να σε προσέχω».

Οι συγκινητικές ευχές της Δανάης Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Νωρίς το πρωί η παρουσιάστρια-ηθοποιός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή,γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη. Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός,που δεν αποκαλύπτει τις σκεψεις και τα συναισθήματα του εύκολα,που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί,που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά,που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου.

Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει,και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα. Ο Χρήστος μου που όταν παιζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος. Ο Χρήστος που δεν με "γέννησε" αλλά με "αναγέννησε" με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του. Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε "μπαμπάς" αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβειο του καλύτερου "δεύτερου μπαμπά" του κόσμου. Ο Χρήστος μου, ο ινφλουένσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σ'όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω! Να σε χαίρομαι φαδερ.Σε αγαπώ ! Πάντα,για πάντα,από πάντα».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και δεν δίστασε να περιγράψει πώς μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη ζωή του. «Eγώ τη Δανάη τη γνώρισα όταν ήταν 2,5 ετών, ήρθε η Βίκυ να με πάρει από το αεροδρόμιο και την είχε μαζί της. Της λέω "Δανάη τι κάνεις" με κοίταζε περίεργα... μπήκε στο αυτοκίνητο και ήθελε να κάτσει μπροστά. Δεν την άφησα και έκλεγε σε όλη τη διαδρομή γιατί ήθελε να κάτσει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή», ανέφερε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cchb7zSsFF8

«Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: "Χρήστο να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά"; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα "Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες". Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση», συμπλήρωσε.

Δανάη Μπάρκα: «Οι φίλες μου με λένε...συνταξιούχο. Μου λείπει ένας σύντροφος»

Πηγή κεντρικής: danai_barka