Το απρόσμενο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον Απόστολο Ρουβά φανέρωσε τη δυνατή τους φιλία

Το απρόσμενο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον Απόστολο Ρουβά φανέρωσε τη δυνατή τους φιλία

Ο Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στο Instagram μετά το Survivor και η Δανάη Μπάρκα τον υποδέχτηκε με ένα σχόλιο.

Ήταν μια αναπάντεχη αποχώρηση, εκείνη του Απόστολου Ρουβά από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει ήδη κάνει τις πρώτες του δηλώσεις on camera αλλά δεν είχε επιστρέψει ακόμα στα social media.

Κάτι που έκανε με ένα σταθερό post εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την πορεία του στο Survivor και όσα έζησε εκεί.

Το πρώτο ποστ του Απόστολου Ρουβά

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας «σταθμός» γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα.... Και το ταξίδι συνεχίζεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο σεφ αδερφός του Σάκη Ρουβά, χαιρετίζοντας έτσι τους περίπου 40.000 followers του στο Instagram.

Κι αυτό που δεν περιμέναμε, ήταν το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα, η οποία στο παρελθόν φημολογούνταν πως έχει μια πιο ιδιαίτερη σχέση με τον πάλαι ποτέ συνεργάτη της στο πρωινό του Mega.

https://www.instagram.com/p/CdsCPo0IUC7

Το σχόλιο της Δανάης:

Ο Απόστολος όπως σίγουρα θυμάσαι υπήρξε σεφ του Πάμε Δανάη την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φήμες για σχέση με την Δανάη ήταν έντονες, με κοινές εκδρομές των δύο φίλων.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην εξέφρασε ποτέ δημόσια τη γνώμη της για την πορεία του Απόστολου στο Survivor, φρόντισε όμως με ένα σχόλιο να τον επιβραβεύσει για τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι επιβίωσης γράφοντας:

apostolos_danai.JPG

«Αποστολάκο μας!! Ήσουν ακριβως όπως σε ξέρουμε! Αυθεντικός, διακριτικός, καλός με όλους και ειλικρινής …κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Μπράβο, μπράβο, μπράβο».

Πάντως, ο Απόστολος έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, για την οποία μιλούσε διαρκώς στο Survivor.

Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου on camera

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor και έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου και νιώθω αρκετά χαρούμενος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο που με ψήφισε η Ναυσικά. Το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί ένα παρεάκι στην ομάδα μου δεν σημαίνει ότι ήμασταν κλίκα και στήναμε ψηφοφορίες. Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι».