Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει στις δηλώσεις του για τη Σοφιάννα και τον Άρη

Ιωάννα Τζανή
Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει στις δηλώσεις του για τη Σοφιάννα και τον Άρη

«Ό,τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται, δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο», υποστηρίζει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο πολυσυζημένους παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor.

Μετά από περίπου 2 μήνες παραμονής, ο make up artist συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο έφερε τα... πάνω κάτω από τότε που μπήκε.

Survivor: O Κωνσταντίνος αποχώρησε αλλά οι θεατές συγκρίνουν τη Βρισηίδα με την Amber Heard

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5), ο Κωνσταντίνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It». Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά και στις δηλώσεις που είχε κάνει για τη σχέση μεταξύ Σοφιάννας Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν ήθελα να φύγω από το Survivor - Χαρούμενος που έφτασα στην τελική 10άδα»

«Δεν ήθελα να φύγει ακόμα, νομίζω μια βδομάδα, άντε δύο το πολύ, θα είχa περιθώριο να μείνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού και έφτασα στην τελική 10άδα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε στην αγαπημένη του παίκτρια μέσα στο Survivor, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, εξηγώντας τον λόγο που τη θέλει νικήτρια του παιχνιδιού:

«Είναι ένα παιδί 22 χρονών, πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της. Είναι ένα αγοροκόριτσο. Την υποστήριξα. Ο Άρης έχει άλλη ηλικία, άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του. Αξίζει στην Ασημίνα».

Το λάθος που θεωρεί πως έκανε μέσα στο παιχνίδι

«Είμαι ένας τύπος αρκετά έντονος. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, μπήκα με χαρά και ενθουσιασμό. Όταν είδα από τη δεύτερη μέρα κιόλας, μία επιθετικότητα προς το μέρος μου, αντιδρούσα. Αν μου μίλαγαν με ευγενικό τρόπο θα τα έκανα όλα. Στη συνέχεια η συμπεριφορά μου τους έκανε να εναντιωθούν απέναντί μου», εξήγησε αρχικά.

Και πρόσθεσε:

«Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Αν όταν μου έκαναν κάτι μετά ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, το ξέχναγα και μετά τους αγκάλιαζα. Σαφώς έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη τα ξεκίνησαν εκείνοι. Το λάθος μου είναι ότι εξέφραζα τα συναισθήματά μου έντονα, αλλά ήθελα να είμαι ο εαυτός μου όσο και αν τους ενοχλεί».

«Ο Μαρτίκας βασίστηκε πολύ στον ψεύτικο έρωτα που έχει στήσει με την Βρισηίδα»

Αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτικά, ο make up artist ανέφερε: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια παραπάνω ώρα στο παιχνίδι, του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα. Βασίστηκε πάρα πολύ στο ψεύτικο love story που έχει στήσει με πολύ καλή στρατηγική με την Βρισηίδα, όπου ήξερε ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει. Νομίζω ήμουν ο πιο εύκολος στόχος για να με πετάξει από το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε:

«Είχα δηλώσει ότι αυτό το φλερτ θα κρατήσει μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, μετά θα εξατμιστεί. Αυτό το love storyτο έχτισαν μεταξύ τους, γιατί ο Μαρτίκας είχε καταλάβει ότι θα έφευγε και η Βρισηίδα είχε γίνει αδιάφορη. Ήρθαν κοντά και δημιούργησαν όλο αυτό για να παραμένουν στο παιχνίδι, αλλά για εμάς εκεί ήταν πολύ αστείο».

«Ό,τι λέω υφίσταται»

Όσο για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε για τη σχέση ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε: «Ό,τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται, δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δε νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη, φαινόταν ότι υπήρχε τρολάρισμα αλλά έλεγα πράγματα τα οποία έβλεπα».