Survivor: Ο τσακωμός Κωνσταντίνου - Ασημίνας θα σε κάνει να ψάχνεις τον Τάκη

Survivor: Ο τσακωμός Κωνσταντίνου - Ασημίνας θα σε κάνει να ψάχνεις τον Τάκη

Οι δύο παίκτες του Survivor ούρλιαζαν και εξαπέλυαν ύβρεις.

Μπορεί πολλοί να υπέθεταν ότι, όταν θα έφευγε ο Τάκης, τα πράγματα θα έφτιαχναν, θα έπεφταν οι τόνοι και το Survivor θα είχε λιγότερη τοξικότητα, όμως, μερικές ημέρες μετά βλέπουμε ότι η ένταση είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απέναντι σε όλους τους Μπλε

Στο επεισόδιο της Τρίτης 24 Μαΐου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφερε τα πάνω-κάτω στους Μπλε που στράφηκαν μαζικά εναντίον του. Η κατηγορία του παίκτη είναι ότι οι συμπαίκτες του δεν τον αφήνουν να παίξει, με αποτέλεσμα να θέλει να πάρει μόνος του την πρωτοβουλία και να ματσαριστεί, κάτι με το οποίο οι υπόλοιποι έγιναν έξαλλοι. Γιατί, μπορεί να έφερε δύο νίκες ο κομμωτής, αλλά τα στατιστικά του γενικά είναι χαμηλά και δε θεώρησαν σώφρων να επιλέξει μία δυνατή παίκτρια όπως είναι η Στέλλα.

Έπειτα, όμως, ο μεγάλος τσακωμός εστιάστηκε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τον Κωνσταντίνο να την αποκαλεί επανειλημμένα «ξεφτίλα» και την ίδια την αθλήτρια να έχει βγει εκτός εαυτού. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά τους έδωσαν την ξεκάθαρη απάντηση στο αν η τοξικότητα ήταν συνδεδεμένη μόνο με τον Τάκη.

Φέρνει η αποχώρηση του Καραγκούνια το τέλος της τοξικότητας στο Survivor ή μήπως περιμένουμε πολλά;

Ο Κωνσταντίνος πάνω στον τσακωμό άρχισε να ισχυρίζεται πως η Ασημίνα τού έλεγε να «θάβει» τον Άρη στις προσωπικές συνεντεύξεις και τώρα ξαφνικά έχουν γίνει φίλοι. Η Ασημίνα δεν παραδέχτηκε ότι αυτό συνέβη με ποικίλες ύβρεις να φτάνουν στα αυτιά των θεατών.

«Τον Άρη δεν τον έβριζες στις προσωπικές σου συνεντεύξεις; Δε μου έλεγες να τον ξεφτιλίζω; Αυτό που σου λέω. Ηλίθια, κακομαθημένη. Μου έλεγες να τον βρίζω και τώρα τον ‘γλείφεις’; Δεν ντρέπεσαι; Είσαι ξεφτίλα», φώναζε ο Κωνσταντίνος στην Ασημίνα ανάμεσα στα άλλα.

Η αντίδραση του κοινού

Οι θεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις. Από τη μία υπήρχαν αυτοί που στράφηκαν εναντίον του Εμμανουήλ για την ένταση που προκάλεσε, άλλοι που βρέθηκαν περισσότερο στη θέση του και μία μερίδα που απλά κουράστηκε συνολικά με αυτήν την κατάσταση και άρχισε να τη διακωμωδεί.