Το επικό σχόλιο της Jennifer Aniston για τον Brad Pitt δείχνει και πως ξεπέρασε τον χωρισμό τους

Κατερίνα Μπούσιου
Το επικό σχόλιο της Jennifer Aniston για τον Brad Pitt δείχνει και πως ξεπέρασε τον χωρισμό τους

(Michael Rozman/Warner Bros. via AP)

Michael Rozman/Warner Bros.

Kαλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Ellen DeGeneres μίλησε για τα χρόνια του χωρισμού που ήταν και τα πιο καθοριστικά της ζωής της. 

Πριν από 19 χρόνια η Jennifer Aniston ήταν η πρώτη καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres. Και έμελλε στην τελευταία εκπομπή 19 χρόνια μετά να είναι εκείνη ως καλεσμένη που έκανε το μεγάλο φινάλε με την παρουσιάστρια. Αυτό το τηλεοπτικό αντίο ωστόσο έκρυβε και αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

TV-Q&A-Ellen DeGeneres

(Michael Rozman/Warner Bros. via AP)

Michael Rozman/Warner Bros.

Το διαζύγιο και η ψυχοθεραπεία

Σχεδόν πριν δύο δεκαετίες η Aniston έκανε το ντεμπούτο της στα «Φιλαράκια» και ως ενζενί του Hollywood φιλοξενήθηκε στην πρώτη εκπομπή της παρουσιάστριας. Έκτοτε κάθε χρόνο εμφανιζόταν από μία φορά. Στην 20η ως καλεσμένη, η ηθοποιός ήταν αρκετά συγκινημένη που θα έλεγε αντίο στην DeGeneres που ολοκλήρωσε τον κύκλο του show της. Μάλιστα της έδωσε και ένα μικρό χαλάκι για την είσοδο του σπιτιού της ως αναμνηστικό με την φράση «Thank you for the memories» δηλαδή, «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις». Ένα χαλάκι εισόδου άλλωστε της είχε κάνει και εκείνη χιουμοριστικά ως δώρο όταν γνωρίστηκαν την πρώτη φορά.

Με αφορμή αυτή την πολύχρονη γνωριμία τους και μιλώντας για κύκλους που κλείνουν, η Ellen DeGeneres ρώτησε την Jennifer Aniston πως ένιωσε όταν τελείωσε η σειρά μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας. Και η ηθοποιός έδωσε μία επική απάντηση που δείχνει ότι εκείνη την εποχή άλλο ήταν το κορυφαίο ζήτημα στην ζωή της: «Α, για το τέλος από τα Φιλαράκια. Λοιπόν πήρα διαζύγιο και μετά έκανα ψυχοθεραπεία. Και μετά έκανα μία ταινία με τίτλο «Ο χωρισμός». Έφτασα στο τέλμα, στο τέλος. Και τότε είπα ότι έπρεπε να αφήσω πίσω μου όλα τα παλιά και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Ευτυχώς αυτό «δούλεψε» και όλα πήγαν τέλεια».

Βέβαια μπορεί ο Pitt να της ράγισε την καρδιά γιατί η αιτία του χωρισμού τους, ήταν η σχέση του με την Angelina Jolie, αλλά τουλάχιστον με τα χρόνια έμειναν καλοί φίλοι και βρήκαν τις ισορροπίες τους. Ωστόσο φαίνεται από την απάντηση της Aniston ότι η ζωή της, χαρακτηρίζεται σε προ Pitt και μετά Pitt.

Μήπως η Jennifer Aniston έχει βρει το «μυστικό» για να μένεις φίλη με τους πρώην σου;

Το μόνο ωστόσο που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, ήταν ότι για αυτό το διαζύγιο η Aniston χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία. Προφανώς το σοκ και η διαχείριση μίας σχέσης που είχε απασχολήσει όσο καμία άλλη το Hollywood, δεν ήταν εύκολο να την διαχειριστεί.

Δείχνει όμως ότι τα κατάφερε.