Ψέματα: Ο Χρήστος Λούλης είναι ένοχος και το κοινό στο Twitter συγκλονίστηκε με την αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Ψέματα: Ο Χρήστος Λούλης είναι ένοχος και το κοινό στο Twitter συγκλονίστηκε με την αποκάλυψη

Ετοιμάζεται για επίθεση στην αστυνόμο Ισμήνη ο γιατρός και ο Χρήστος Λούλης που τον υποδύεται έγινε trend στο Twitter. 

Αυτό το περίεργο παιχνίδι μεταξύ αλήθειας και ψέματος, στην νέα σειρά «Ψέματα» του Alpha, οι τηλεθεατές το έχουν ήδη λατρέψει και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης. Η σειρά ήταν στην πρώτη θέση χθες στα trends στο Twitter και η αγωνία κορυφώθηκε με ένα flashback που έδειξε την ενοχή του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη. Ο Χρήστος Λούλης που τον υποδύεται, έγινε το κύριο θέμα σχολιασμού από το κοινό στα social media που συγκλονίστηκε με την αποκάλυψη. Έρχεται όμως μία ακόμη επίθεση, η οποία θα μας προβληματίσει.

Το παρελθόν κρύβει μυστικά

Για τους ήδη πιστούς τηλεθεατές της μίνι σειράς, η υπόθεση είναι γνωστή. Ένα ραντεβού ενός διάσημου χειρουργού, του Ανδρέα με την Έλενα, την καθηγήτρια του γιου του, καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα, αφού εκείνη τον κατηγόρησε για βιασμό. Μέχρι χθες, υπήρχαν πολλά στοιχεία που μας έδειχναν ότι εκείνος ήταν αθώος. Μάλιστα παρουσιάστηκε και ένας μάρτυρας που κατέθεσε υπερ του γιατρού, καθώς η καθηγήτρια είχε κάνει εναντίον του παρόμοια καταγγελία.

Όμως, ένα μικρό flashback την ώρα που ο γιατρός Ηλιάδης μιλούσε με τον δικηγόρο του, τον έδειξε τελικά να βάζει υπνωτικό στο ποτό της. Το κοινό στο Twitter σοκαρίστηκε. Και με την εξέλιξη και με το γεγονός πως ο Χρήστος Λούλης τον υποδύεται υποδειγματικά, μας είχε κάνει να τον συμπαθήσουμε και να του δώσουμε ως τηλεοπτικό χαρακτήρα, αρκετά ελαφρυντικά. Υποδειγματική στον ρόλο της για το κοινό και η ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου στον ρόλο της Ισμήνης.

Ωστόσο στο επόμενο επεισόδιο έρχεται ένα ακόμη σοκ. Η αστυνόμος Ισμήνη, η οποία γνωρίζει την ενοχή του αλλά δεν έχει στοιχεία, στην πρόταση του να βγουν ραντεβού, του απάντησε πως δεν βγαίνει με βιαστές και αυτή η αντίδραση, την έβαλε στο στόχαστρο του. Θα προσπαθήσει να την υπνωτίσει και να την βιάσει. Αλλά τελευταία στιγμή θα έχουμε μία ακόμη ανατροπή. Από την Έλενα η οποία ήδη ψάχνει το παρελθόν του και τον αιφνίδιο θάνατο της γυναίκας του και μητέρας του γιου του.

https://www.instagram.com/p/CeE1b83Pak3

Το παρελθόν του γιατρού κρύβει πολλά. Από ότι καταλαβαίνουμε, αυτή η αστυνομική σειρά που έχει γίνει η αγαπημένη του κοινού, κρύβει πολλές εκπλήξεις. Λέτε τελικά να μην είναι εκείνος ο ένοχος; Όλα μπορούν να συμβούν.

Ψέματα: Είδαμε τη νέα σειρά με τον Χρήστο Λούλη αλλά δεν πιστέψαμε πως είναι ένοχος