Οι πιο διάσημοι ηθοποιοί της TV σε μία photo! Το κοινό ευχαριστεί την Κωνσταντινίδου

Οι πιο διάσημοι ηθοποιοί της TV σε μία photo! Το κοινό ευχαριστεί την Κωνσταντινίδου
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έκανε το κοινό να συγκινηθεί με τις μνήμες που ανέσυρε.

Η τέχνη έχει έναν δικό της τρόπο να μπαίνει στις ζωές των ανθρώπων. Όταν μία ταινία προβάλλεται στον κινηματογράφο, έχει τη δυναμική να επηρεάσει πολλές ζωές από λίγο έως πολύ. Όταν, όμως, μιλάμε για κάποια σειρά, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο έντονα. Γιατί δεν αφιερώνεις μόνο αυτές τις δύο ώρες της ζωής σου, αλλά για ένα διάστημα ασχολείσαι κάθε εβδομάδα. Γιατί οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν αποκτούν κάποια στιγμή μία πιο φιλική έννοια στο μυαλό σου.

Στις Ελληνικές παραγωγές έχουμε πολλά φωτεινά παραδείγματα. Σειρές που έχουν κάνει όλη τη χώρα να καθηλωθεί στους τηλεοπτικούς της δέκτες και που έχουν αφήσει ατάκες, τις οποίες μνημονεύουμε μέχρι σήμερα. Το απόγευμα της Πέμπτης, οι πρωταγωνιστές των πιο διάσημων τηλεοπτικών -και όχι μόνο- σειρών εμφανίστηκαν σε μία φωτογραφία - reunion μοιράζοντας συγκίνηση στο κοινό που την είδε.



Το reunion των αγαπημένων ηθοποιών σε μία συγκινητική φωτογραφία

Στο προφίλ της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Instagram, ανέβηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3/3) μία φωτογραφία στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με μερικούς καλούς της φίλους. Αυτοί οι καλοί της φίλοι, ωστόσο, για το κοινό, δεν παύουν να αποτελούν μερικούς από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της χώρας και προκαλούν μεγάλη συγκίνηση ποζάροντας δίπλα-δίπλα.

https://www.instagram.com/p/CapCNLmNCFe

Δίπλα από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που μέσα στις πολλές παραγωγές που έχει αναλάβει ξεχώρισε για τον ρόλο της Ζουμπουλίας στο «Στο Παρά Πέντε», βρίσκεται η Βίκυ Σταυροπούλου, η ηθοποιός που το κοινό λάτρεψε ειδικά μέσα από τη σειρά «Είσαι το Ταίρι Μου». Αριστερά της – η Μαρία Καβογιάννη που, ανάμεσα στα άλλα, υποδύθηκε την Κορίνα στα «Εγκλήματα» και δίπλα της ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που είχε τον ρόλο του Αχιλλέα στην ίδια σειρά. Πίσω τους, στα δεξιά ποζάρει η Ζέτα Μακρυπούλια, γνωστή για τον ρόλο της Αμαλίας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε» και δίπλα της η Ορνέλα Λούτη, η Λέτα των «Άγριων Μελισσών».

Οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί έχουν μοιράσει άπειρες στιγμές χαράς και συγκίνησης στο κοινό, γι' αυτό και στη θέα αυτής της φωτογραφίας, τα σχόλια άρχισαν να έρχονται το ένα μετά το άλλο. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το πρώτο post από το Παρίσι σε ένα ξεχωριστό σημείο

Η αλλαγή στο Instagram της Κυβέλης από το GNTM και η νέα extreme εμφάνιση

Η φιλανθρωπική δράση της Σοφίας Καρβέλα και το μήνυμά της στο Instagram