H Ντορέτα Παπαδημητρίου καμαρώνει δίπλα στους γιους της και χαρούμενη που βαφτίστηκε η ανηψιά της

Κατερίνα Μπούσιου
H Ντορέτα Παπαδημητρίου καμαρώνει δίπλα στους γιους της και χαρούμενη που βαφτίστηκε η ανηψιά της

Το τάμα και η συγκίνηση της ηθοποιού και παρουσιάστριας η οποία καμαρώνει για την νεοφώτιστη Κατερίνα - Μαρία 

Από την στιγμή που γεννήθηκε πριν από 1,5 χρόνο η ανηψιά της Ντορέτας Παπαδημητρίου, δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά της. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη για το νέο μέλος της οικογένειας και κόρη της αδελφής της Ελίνας. Σήμερα στην Τήνο, έγινε και η βάφτισή της και η συγκίνηση της αλλά και η περηφάνια της για την μικρή, δεν είχε προηγούμενο. Στο πλάι της ήταν οι δύο γιοί της, ο Φίλιππος και ο Διονύσης τους οποίους μας τους αποκαλύπτει για πρώτη φορά.

dorettagioi.jpg

Το λουλούδι της οικογένειας και το τάμα στην Τήνο

Πριν από αρκετούς μήνες, η Ντορέτα Παπαδημητρίου είχε αποκαλύψει, πως η αδελφή της Ελίνα μετά από μία πολύχρονη προσπάθεια είχε καταφέρει να γίνει μητέρα. Είχε δηλώσει μάλιστα πως είχαν ταξιδέψει μαζί στην Τήνο για να κάνουν ένα τάμα, ενώ είχε εκφράσει την περηφάνια της για την απόφαση που πήρε τελικά η αδελφή της:«Έχω ανιψάκι, έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Της αδερφής μου το παιδάκι, είναι κοριτσάκι. Είναι μια τρέλα, είναι ένα καταπληκτικό μωρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπάω, είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Τα κοριτσάκια έχουν άλλη γλύκα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη, το ήθελε πολύ και το προσπαθούσε καιρό. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι περήφανη για την αδερφή μου, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα».

https://www.instagram.com/p/CcdFGzJsruM

Η αδυναμία στην μικρή, η οποία από σήμερα θα την φωνάζουν Κατερίνα - Μαρία ήταν εμφανής και από την Παρασκευή, γιατί η Ντορέτα δεν σταμάτησε να την φωτογραφίζει. Σε ένα πάρκο να βλέπει τα άλλα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο η Κατερίνα; Δίπλα της η Ντορέτα να την φωτογραφίζει. Αγνάντευε την θάλασσα η μικρή; Από κοντά η περήφανη θεία να την αποκαλεί το λουλούδι της. Ακόμη και μετά την βάφτιση ήταν με ένα κινητό στο χέρι για να μην χάσει στιγμιότυπο από την πιο χαρούμενη μέρα για όλη την οικογένεια.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Λιώνει» κρατώντας στην αγκαλιά της την ανιψιά της (photo)

https://www.instagram.com/p/CeGaJEgAr5l

Περήφανα πρώτα ξαδέλφια αλλά και συνοδοί της μαμάς τους, οι δύο γιοι της Ντορέτας, ο Φίλιππος και ο Διονύσης, οι οποίοι πλέον την έχουν ξεπεράσει στο ύψος, όπως είδαμε και στο στιγμιότυπο που και εκείνη δημοσίευσε.