MasterChef: Πέρασε δίκαια η Ελπίδα στους τρεις του τελικού; Το Twitter αγανάκτησε με την απόφαση

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Πέρασε δίκαια η Ελπίδα στους τρεις του τελικού; Το Twitter αγανάκτησε με την απόφαση

Το κοινό θεώρησε αδικία την αποχώρηση του Νικήτα. Πάνος, Καλλιόπη και Ελπίδα, είναι οι τρείς παίκτες του τελικού του MasterChef. 

Κούραση, άγχος και αγωνία είχε ο δεύτερος ημιτελικός του MasterChef που έκρινε την τελική τριάδα του τελικού. Πάνος, Καλλιόπη και Ελπίδα προκρίθηκαν δίκαια, ενώ ο Νικήτας που ήταν αρχικά από τα φαβορί, έδειξε ότι δεν είχε καθαρό μυαλό και έχασε την πρόκριση. Το κοινό στο Twitter που ποτέ δεν συμπάθησε την Ελπίδα, την θεώρησε και την πιο άστοχη πρόκριση στην ιστορία του μαγειρικού διαγωνισμού. Μόνο που στο MasterChef δεν ψηφίζει το κοινό, αλλά οι κριτές με βάση γεύση και εμφάνιση στα πιάτα.

https://www.instagram.com/p/CeMQTOKqPPn

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για Πάνο και Καλλιόπη

Σε έναν πρόχειρο απολογισμό του MasterChef για αυτή την χρονιά, Πάνος, Καλλιόπη και Ελπίδα, απέχουν κατά πολύ από το επίπεδο των παικτών των προηγούμενων διαγωνισμών. Φάνηκε και από τα πιάτα που εμπνεύστηκαν όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο ήταν αυτοί που ήταν πιο καλά προετοιμασμένοι και λειτούργησαν καλύτερα στα πιάτα αντιγραφής.

Ο Νικήτας είχε ξεκινήσει στο χθεσινό επεισόδιο με το μειονέκτημα της χαμηλής βαθμολογίας από την προηγούμενη δοκιμασία. Από την ψυχολογία του φάνηκε πως μόνο ένα θαύμα θα τον έσωζε. Είχε ξεκινήσει με 26,5 βαθμούς ενώ ο Παναγιώτης είχε 37,5 βαθμούς, η Ελπίδα 37, η Καλλιόπη 32,5 βαθμούς.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν το Follow the chef, με τον Food and Beverage Manager του διαγωνισμού Νίκου Θωμά, να δίνει οδηγίες και οι παίκτες να τον ακολουθούν χωρίς συνταγή. Και οι 4 αγχώθηκαν και έκαναν αρκετά λάθη ακόμη και σε απλά πράγματα όπως ήταν μία σάλτσα ολλαντέζ. Η βαθμολογία δεν άλλαξε θεαματικά μετά από αυτή την δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/CeMdlkeqXvl

Μετά ήρθαν τα ακόμη πιο δύσκολα. Τα 3 πιάτα αντιγραφής του βραβευμένου σεφ Νίκου Ρούσσου τους ταλαιπώρησαν αρκετά. Αφήστε που έφεραν και σύγχυση στους τηλεθεατές και χρήστες του Twitter, γιατί ήταν γκουρμέ μπακαλιάρος με ταραμά και σουβλάκι, αλλά όχι όπως όλοι τα ξέρουμε.

1653946034775-48006614-piatochef3.JPG

Στην βαθμολογία η Καλλιόπη τα πήγε εξαιρετικά, όπως και ο Πάνος, ενώ η Ελπίδα ευνοήθηκε από την κακή απόδοση του Νικήτα. Η χθεσινή του εμφάνιση δεν ήταν χαρακτηριστική για το ταλέντο του.

Πάνος και Καλλιόπη φαντάζουν πια το απόλυτο φαβορί ζευγάρι του τελικού και θα είναι σύμφωνα και με τις πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει πριν από λίγες ημέρες.

MasterChef: Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός - Ανατροπή με τη φιναλίστ Καλλιόπη

Ελπίζουμε να μην έχουμε και δεύτερη έκπληξη από την Ελπίδα. Το Twitter ούτε που θέλει να το ακούσει αυτό.