Το πόσο άλλαξε επειδή έγινε μπαμπάς ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται από μία φωτογραφία

Το πόσο άλλαξε επειδή έγινε μπαμπάς ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται από μία φωτογραφία

Το σχόλιο σε μία φωτογραφία από το πρώτο ταξίδι για το MasterChef που έγινε στην Ιταλία. Θα έχουμε γάμο μέσα στο καλοκαίρι;

Ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης μας είχε αιφνιδιάσει πριν από μερικές εβδομάδες, όταν επιβεβαίωσε την είδηση ότι έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Αν και συνεχίζει να είναι φειδωλός, μας δίνει κατά καιρούς κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν το πόσο άλλαξε η ζωή του και το πόσο ενεργός μπαμπάς είναι. Κάποιοι λένε πως το καλοκαίρι, εκτός από μπαμπά, τον δούμε και ως γαμπρό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρύψει τη γέννηση του γιου του

Το ταξίδι του τελικού στην Ιταλία

Φέτος και δύο χρόνια μετά την πανδημία, για πρώτη φορά η παραγωγή του MasterChef αποφάσισε να κάνει ξανά ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, όπου θα γίνει η μία και ίσως καθοριστική δοκιμασία για τους φιναλίστ. Οι κριτές και οι παίκτες βρέθηκαν στην Ιταλία, μία χώρα φιλική και γνώριμη για τον Πάνο Ιωαννίδη, αφού έχει ζήσει ένα διάστημα εκεί, εκτός από την εξειδίκευση που έχει στην ιταλική κουζίνα. Μετά από 4 ημέρες παραμονής, κατά την επιστροφή, έβγαλε μία φωτογραφία που μας αποκάλυψε κάποια στοιχεία που αφορούν την προσωπική του ζωή. «Εκτός απο τον γιο μου μαντέψτε ποιος άλλος κοιμάται επάνω μου!» δήλωσε ο Ιωαννίδης, έχοντας τον κουρασμένο Σωτήρη Κοντιζά να ξαποσταίνει στον ώμο του.

https://www.instagram.com/p/CeI0JBdqGY-

Ο Πάνος μας έδειξε πως είναι ένας ενεργός μπαμπάς και μάλιστα κοιμίζει τον ενός μήνα γιο του, για να μην πούμε ότι ψάχνει αφορμές για να μας δείξει πως είναι χαζομπαμπάς. Η ζωή του έχει όπως είναι αναμενόμενο αλλάξει αρκετά και έχει αρχίσει να ψάχνει αφορμές για να μας κάνει αναφορές στον γιο του. Το είχε παραδεχτεί πως όλα είναι αλλιώς, πριν αναχωρήσει για Ιταλία: «Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, όλα κομπλέ. Όλα τέλεια! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία».

Ο λιγομίλητος Πάνος από τον ενθουσιασμό του, έχει αρχίσει να μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα του, αλλά το μόνο που δεν μας έχει αποκαλύψει, είναι την σύντροφό του Γεωργία, την οποία από ότι λένε οι πληφορίες σκοπεύει και να παντρευτεί με παππά και με κουμπάρο, ενδεχομένως και μέσα στο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Cdtltnnq2Eu

Προς το παρόν στα γυρίσματα του MasterChef, δεν παύει να δείχνει συνέχεια φωτογραφίες στον πάτερ φαμίλια Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και στον οσονούπω νέο μπαμπά Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον γιο του.