Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη είναι πολύ ιδιαίτερα όπως ακριβώς πρέπει

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη είναι πολύ ιδιαίτερα όπως ακριβώς πρέπει

Η παρουσιάστρια με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, γιορτάζουν τα γενέθλια της μικρής τους.

Σαν σήμερα, έναν χρόνο πριν, η Μαρία Ηλιάκη κράτησε στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, με την οικογένεια να μεγαλώνει.

H ευτυχισμένη μανούλα ήδη από νωρίς έκανε αφιερώσεις στην κόρη της για τη μεγάλη μέρα.

maria_iliaki_kori_genethlia_post.jpg

«Και κάπως έτσι, έναν χρόνο πριν, μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούργιο που θα ερχόταν στη ζωή μας», έγραψε η 43χρονη παρουσιάστρια δείχνοντας μία φωτογραφία της στο μαιευτήριο.

Αμέσως μετά, μας πληροφόρησε ότι όλη μέρα θα σβήνουν κεράκια στο σπίτι, δείχοντας στο κοινό το πιο τρυφερό βίντεο της μικρής.

Έπειτα, ακολούθησε και μία ανάρτηση με όλη την οικογένεια μαζί και τη μικρούλα στην αγκαλιά της μαμάς της. «…και από εκείνη την ημέρα… όλα είναι αλλιώς ❤️…», έγραψε η Ηλιάκη.

https://www.instagram.com/p/CeNiOBHoR1k

Αφού η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι κλαίει όλη τη μέρα, μοιράστηκε μερικές ιστορίες από τη γέννα.

Η γέννηση της μικρής

Όπως μετέφεραν οι πληροφορίες, η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να γεννήσει με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Στην Ευρωπαϊκή πόλη ζούσαν, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια λόγω της εργασίας του Μανουσάκη εκεί ως γυναικολόγου.

Περπατάει ήδη!

Το κοριτσάκι πλέον έχει μεγαλώσει και κλείνει το πρώτο έτος της ηλικίας του. Η μικρή ήδη περπατάει και η Ηλιάκη τρέχει πίσω της, διακωμωδώντας την κατάσταση και το τρέξιμο που έχει.

«Μου το λέγανε, μόλις περπατήσει το παιδί, εκεί να δεις κούραση, είχαν δίκιο, πολύ δίκιο, σχεδόν αναπολώ τις στιγμές που την είχα αγκαλίτσα και θήλαζα, τουλάχιστον θα χάσουμε κανένα κιλό ακόμα», παραδέχτηκε η Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη δεν φαντάζεσαι τι άλλο σε περιμένει από τη στιγμή που θα περπατήσει το παιδί

Η βάπτιση και το όνομα

Η βάπτιση της μικρής λέγεται πως θα γίνει το φετινό καλοκαίρι στην Κρήτη και το όνομα που θα της δοθεί είναι αυτό της μητέρας του Μανουσάκη, δηλαδή «Κατερίνα».

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Το πρόβλημα στην κύηση

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλά κομμάτια της εγκυμοσύνης της, ανάμεσά τους και το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε τους πέντε πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, το ξεκίνημα της οποίας το βίωσε στην Αθήνα με επισκέψεις στο μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/CPSzSe6L_fz

Η Μαρία αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο τρεις φορές, λόγω υπερέμεση της κύησης, κάτι που αντιμετώπισε και η Kate Middleton και πολλές εγκυμονούσες ανά τον κόσμο.

«Υπερέμεση κύησης είναι όταν από τους πολλούς εμετούς πρέπει να νοσηλευτείς γιατί δεν αντέχει άλλο ο οργανισμός. Είχα πέντε μήνες γαστρεντερίτιδα, έτσι έλεγα, κάποιοι το πίστεψαν, κάποιοι ήταν διακριτικοί. Όλα περνάνε και ξεχνιούνται», είπε.