Η αινιγματική σπόντα για το μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεόραση

Η αινιγματική σπόντα για το μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεόραση

Ο Πάνος Σταματόπουλος δέχτηκε μία πολύ περίεργη ερώτηση για την παρουσιάστρια.

Ένα αρκετά περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Σταματόπουλου δημόσια στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν από μία ερώτηση που έστειλε στον δημοσιογράφο ένας/μία follower και ρωτούσε κάτι πολύ αινιγματικό για το μέλλον της παρουσιάστριας στην τηλεόραση.

Η αινιγματική ερώτηση για τη Σίσσυ Χρηστίδου στον Πάνο Σταματόπουλο

Ο Σταματόπουλος βρισκόταν εν μέσω ενός Q&A στον λογαριασμό του στο Instagram και περίμενε οι followers του να του στείλουν ερωτήσεις που ήθελαν να τους απαντήσει. Ξαφνικά, ένας από αυτούς τον ρώτησε: «Θα σου λείψει η συνεργασία σου με τη Σίσσυ Χρηστίδου;». Σαν, δηλαδή, κάτι να ξέρει ότι δε θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί στο μέλλον.

Απορημένος ο δημοσιογράφος έκανε story την εν λόγω ερώτηση και τάγκαρε τη Χρηστίδου, με την οποία είναι και κολλητός, για να τη ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι επί του θέματος.

sissy_xrhstidou_tileorasi_mellon.jpg

Η 41χρονη παρουσιάστρια τότε αποφάσισε να αστειευτεί με το θέμα και να απαντήσει: «Αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να γίνω πριγκίπισσα». Ένας εναλλακτικός και αστείος τρόπος να εξηγήσει την υπονοούμενη απουσία της.

Η ανθοδέσμη για τη γιορτή της

Πέρα από την πλάκα της υπόθεσης, η Σίσσυ φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά στο Mega και δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να δείχνει κάτι το διαφορετικό. Για τη γιορτή της την Κυριακή, δε, το κανάλι έστειλε στην παρουσιάστρια και μία μεγάλη ανθοδέσμη με λουλούδια, τα οποία έπειτα η Χρηστίδου έκανε story για να τους ευχαριστήσει.

Ανυπομονώντας για το καλοκαίρι

Προς το παρόν, η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές και τα μπάνια στη θάλασσα και πώς να την αδικήσεις όταν αυτές τις μέρες κάνει τόση ζέστη που οι δουλειές εντός κι εκτός σπιτιού με τα ρούχα κάνουν την κατάσταση ανυπόφορη.

Στα μέσα του μήνα, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία της με μαγιό και το caption: «Πολλά ζητάω;».

https://www.instagram.com/p/CdYbAUEIgh2

Υ.Γ. Κι εμείς ακριβώς τα ίδια ζητάμε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο Ντουμπάι: Η επίσκεψη στην έρημο με τους γιους της