New love in town! Η Ιωάννα Σαρρή επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Ιωάννα Τζανή
New love in town! Η Ιωάννα Σαρρή επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Η Ιωάννα Σαρρή είναι και επισήμως το νέο κορίτσι του Γιώργου Σαμπάνη.

Εκείνη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς του GNTM. Εκείνος είναι χρόνια στον χώρο της μουσικής, με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μια την άλλη. Και οι δύο προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! Αναφέρομαι φυσικά στο νέο hot ζευγάρι της showbiz, που δεν είναι άλλο από το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή και τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.

Και ενώ έχει γίνει εδώ και αρκετές μέρες γνωστή η σχέση τους και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση. Μέχρι που ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησε την Ιωάννα Σαρρή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και η ίδια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά - με έμμεσο τρόπο - τις φήμες που τη θέλουν να είναι το νέο κορίτσι του Γιώργου Σαμπάνη.

Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή του πρωταθλητισμού

«Ήρθα να δω το κορίτσι του Σαμπάνη», είπε με το που είδε την Ιωάννα Σαρρή ο Γρηγόρης Μπάκας, με την ίδια να χαμογελά αμήχανα και να απαντά: «Με είδατε! Ευχαριστώ πολύ. Είμαστε καλά μετά το ατύχημα. Περάσαμε τέλεια στο Μιλάνο. Ήταν τέλειο το event».

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους

Μόλις ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις αφιερώσεις που της έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, το μοντέλο που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM, χαμογέλασε και είπε: «Όλα τα βλέπετε. Είμαστε αγαπημένοι. Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ!».

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο κορίτσι του Γιώργου Σαμπάνη

Η γνωριμία τους φημολογείται πως έγινε όταν η Ιωάννα Σαρρή συμμετείχε στο νέο video clip του Γιώργου Σαμπάνη για το τραγούδι «Άσε με να σε προσέχω», και έκτοτε οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα ο ένας στο πλευρό του άλλου, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

  • Η Ιωάννα Σαρρή είναι 25 ετών.
  • Έχει ύψος 1,81.
  • Έγινε ευρέως γνωστή όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του GNTM, το 2018.
  • Αγαπάει τη γυμναστική, ασχολείται με τον στίβο και έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία.
  • Οι γονείς της δεν την άφηναν να ασχοληθεί με το modeling, ωστόσο στα 17 της γράφτηκε σε πρακτορείο μοντέλων και έκτοτε συμμετείχε σε φωτογραφήσεις, πασαρέλες, βίντεο κλιπ και διαφημιστικά.

Δες φωτογραφίες της εντυπωσιακής συντρόφου του Γιώργου Σαμπάνη στην παρακάτω photo gallery.

Πηγή φωτογραφιών: @iwanna_sarri @georgesabanis