Δούκισσα: Πότε θα γίνει η βάπτιση του Σάββα και της Αναστασίας και η απρόσμενη συνήθεια των παιδιών

Δούκισσα: Πότε θα γίνει η βάπτιση του Σάββα και της Αναστασίας και η απρόσμενη συνήθεια των παιδιών

Το μοντέλο και παρουσιάστρια απαντά στις ερωτήσεις των φανς της.

Πέμπτη βράδυ χτες (2/6) και ήρθε η ώρα για ένα Q&A της Δούκισσας Νομικού στο Instagram. Η παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας συνηθίζει να δίνει χώρο στο κοινό για να τους απαντήσει σε όλα όσα θέλουν να μάθουν, όμως, αυτή ήταν μία έκπληξη, καθώς δεν είχε προειδοποιήσει ότι θα το έκανε.

Χαρούμενο το κοινό, φυσικά και έσπευσε να κάνει ερωτήσεις με ποικίλο περιεχόμενο. Καθώς η Δούκισσα δεν έχει προλάβει ακόμη να βαπτίσει τα παιδιά της -μην ξεχνάς και την πανδημία που έχει μεσολαβήσει αυτά τα χρόνια-, γρήγορα το θέμα στράφηκε σε αυτό.

Η βάπτιση των παιδιών της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Πότε θα γίνει η βάπτιση και τι λέτε να φορέσετε;», είπε ένας follower στη Δούκισσα, με την ίδια να απαντά και να μην απαντά ταυτόχρονα. Τι εννοούμε.

doukissa_nomikou_baptisi_paidion7.jpg

Η Δούκισσα είπε: «Για την ώρα γίνομαι νονά το Σάββατο με το καλό. Αν θέλετε να σας ανεβάσω φωτογραφίες». Μία απάντηση που δεν είχε σχέση με τα δικά της παιδιά. Δε θέλει να το συζητήσει καθόλου ή γνωρίζει πότε θα γίνει η βάπτιση και δε θέλει ακόμη να πει κάτι; Ίσως τώρα που έχουν χαλαρώσει τα μέτρα για τον κορωνοϊό, κάτι να έχει στο μυαλό της. Μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει να το πει, υπομονή.

Ο Σάββας στις 25 Μαρτίου 2022 έγινε 4 ετών και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

Ο ύπνος τους

Μία άλλη ερώτηση σχετική με τα παιδιά εμφανίστηκε και αφορούσε στις συνήθειες του ύπνου που έχουν. «Κοιμάσαι καθόλου με δύο μικρά παιδάκια;», τη ρώτησαν. Η ευτυχισμένη -και τυχερή- μανούλα απάντησε: «Είμαι τυχερή, από 5-6 μηνών κοιμούνται 12ωρο».

doukissa_nomikou_baptisi_paidion2.jpg

Τι κάνει όταν ξυπνάει

Άλλος / Άλλη follower ήθελε να μάθε τι κάνει ο Δούκισσα όταν ξυπνάει το πρωί. Αν έχει κάποια ρουτίνα που ακολουθεί. «Τι ώρα ξυπνάς το πρωί και τι κάνεις μόλις ξυπνήσεις;. Love you», της έγραψε.

doukissa_nomikou_baptisi_paidion.jpg

Η Δούκισσα τότε περιέγραψε μία πολύ όμορφη εικόνα. «08.00. Δίνω φιλί στον άντρα μου, πλένω δόντια και ξυπνάω τον Σαββούλη για το σχολείο», είπε.

Ο γιος της Δούκισσας πήρε το πρώτο του μετάλλιο κι εκείνη δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Τα φίλτρα της Δούκισσας

Λίγο να έχεις δει τον λογαριασμό της στο Instagram, ξέρεις πως η Δούκισσα έχει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες. Εξ ου και οι φανς της απόρησαν σχετικά με το τι είδους φίλτρα χρησιμοποιεί. Εκείνη τότε τράβηξε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο είχε τοποθετήσει ένα φίλτρο που την παραμόρφωνε και το σχόλιο «Αυτό είναι υπέροχο φίλτρο». Κάτι που έδειξε και το πόσο ακομπλεξάριστη είναι στο να «τσαλακωθεί».