Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας με τον πιο εναλλακτικό τρόπο

Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας με τον πιο εναλλακτικό τρόπο

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού που γέμισε με likes και σχόλια.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου από το 1992 που καθιερώθηκε για πρώτη φορά από τη Mary Evans, μία γυναίκα που πάλεψε με τη νευρική ανορεξία. Η ημέρα προστάζει να αποδεχθούμε την ομορφιά του σώματός μας και να βάλουμε φρένο στην ανεξέλεγκτη εμμονή για απώλεια βάρους.

Η Δούκισσα Νομικού μερικές ώρες πριν αλλάξει η ημέρα, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η οποία περιλαμβάνει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο με την ίδια και ένα κουτί παγωτό.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Δούκισσα, ντυμένη με τα «καλά» της, δηλαδή ένα κοστούμι με σακάκι, ανέβηκε πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής και με ένα κουτί με παγωτό στο χέρι άρχισε να τρέχει.

https://www.instagram.com/p/CdLpJhxAxO8

«Παγκόσμια ημέρα κατά της δίαιτας σήμερα ♥️🤪♥️ Ας γιορτάσουμε τη Σούζυ μέσα μας 🥳😂

Εγώ γιορτάζω με παγωτό σοκολάτα φυσικά, εσύ; 🤤🍧😅

#icecreamlover #chocolate #DNhumor #DNmoments #DNsmile #DNfitness #InternationalNoDietDay #DoukissaNomikou», έγραψε για να συνοδεύσει το βίντεο, την ώρα που η πλειοψηφία του κοινού άρχισε να σχολιάζει επαινώντας τη.

Η Δούκισσα Νομικού υποδέχεται τον Μάιο με μπικίνι σε εξωτικό προορισμό

Το inspirational post της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα μιλάει συχνά για την αγάπη για το σώμα μας, εστιάζοντας στο γεγονός ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε αριθμούς και σχόλια επικριτών. Το σώμα μας δεν είναι πάντα ίδιο, αλλάζει και πρέπει να το αγαπάμε σε κάθε βήμα.

https://www.instagram.com/p/CQ6domnrjb1

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες.

Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.

Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα «είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη». Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ… υπέροχη ❤️», έγραψε.