Στη Sofia Vergara έλειψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα γι' αυτό και μάς κάνει την πιο ωραία αναδρομή

Στη Sofia Vergara έλειψε το καλοκαίρι στην Ελλάδα γι' αυτό και μάς κάνει την πιο ωραία αναδρομή

Μήπως μάς είπε έμμεσα ότι θα ξαναέρθει στη χώρα;

Την Ελλάδα έχουν επισκεφτεί ανά τα χρόνια πολλοί celebrities τόσο Έλληνες όσο και ξένοι. Εδώ που τα λέμε, ποιος να τους αδικήσει που θέλουν το καλοκαίρι να βουτήξουν στις υπέροχες θάλασσες που έχουμε στη χώρα; Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι ότι οι περισσότεροι από το Hollywood ιδίως έχουν κάνει τουλάχιστον μία βόλτα στη χώρα μας.

Το throwback της Sofia Vergara από το ταξίδι της στην Ελλάδα

Η Sofia Vergara συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τιμήσει τις ομορφιές της Ελλάδας τραβώντας, φυσικά, και όλα τα βλέμματα πάνω της. Με το που μπήκε επίσημα ο Ιούνιος, ωστόσο, η 49χρονη ηθοποιός είπε να θυμηθεί το 2013 που απόλαυσε τη Μύκονο με τον τότε αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb, και μερικούς φίλους τους.

Η Vergara, 8 χρόνια μετά, έκανε μία ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό από την παραμονή της στο νησί, μία παραμονή που όπως είχε πει και τότε την είχε ενθουσιάσει, αφού λάτρεψε τις βόλτες και το φαγητό.

Η ηθοποιός του Modern Family έδειξε στο κοινό της φωτογραφίες της με μαγιό στη θάλασσα, καθώς και άλλες από βόλτες.

Μία απορία, λοιπόν, ανέκυψε από την παραπάνω ανάρτηση... Πρόκειται περί τυχαίας απόφασης ή η Vergara έχει στο πρόγραμμα να ξαναέρθει σύντομα;

Οι πρόσφατες πόζες με μαγιό

Η Vergara γενικά αγαπάει τις πόζες με μαγιό και έχει ποστάρει πολλές στο προφίλ της. Η πρόσφατη ανάρτησή της ξεχώρισε για τη σέξι διάθεσή της.

https://www.instagram.com/p/Cd1YXKoPuZA

Η Vergara, που είναι μία γυναίκα που έχει αγκαλιάσει τη θηλυκότητα και το sexiness της, συχνά δημοσιεύει πιο hot φωτογραφίες της, αφήνοντας το κοινό άφωνο και στην προκειμένη περίπτωση υπήρχαν ποικίλα σχόλια, ακόμα και από διάσημους συναδέλφους της, όπως η Sarah Hyland από το Modern Family.

Η Sofia Vergara βρήκε την πόζα με μαγιό που θα θες να κλέψεις