Η Sofia Vergara βρήκε την πόζα με μαγιό που θα θες να κλέψεις

Η Sofia Vergara βρήκε την πόζα με μαγιό που θα θες να κλέψεις

Η 49χρονη ηθοποιός φόρεσε το πιο hot ολόσωμο μαγιό και οι followers της έχασαν τα λόγια τους.

Είμαστε στην τελική ευθεία να πατήσουμε και επίσημα την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες μάς έχουν κάνει να νομίζουμε πως είμαστε ήδη εκεί. Το ίδιο και η Sofia Vergara που φόρεσε το μαγιό της, πόζαρε στην κάμερα και η ανάρτησή της ξεπέρασε τα 600 χιλιάδες likes.

Η Sofia Vergara ποζάρει με μαγιό

Ένα ολόσωμο λεοπάρ μαγιό από Dolce & Gabbana φόρεσε η 49χρονη ηθοποιός και πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό δημοσιεύοντας έπειτα τις λήψεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cd1YXKoPuZA

Η Vergara, που είναι μία γυναίκα που έχει αγκαλιάσει τη θηλυκότητα και το sexiness της, συχνά δημοσιεύει πιο hot φωτογραφίες της, αφήνοντας το κοινό άφωνο και στην προκειμένη περίπτωση υπήρχαν ποικίλα σχόλια, ακόμα και από διάσημους συναδέλφους της, όπως η Sarah Hyland από το Modern Family.

Η Sofia Vergara ξαφνικά εμφανίστηκε στα social media με μπλε μαλλιά

Μία εποχή δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει

Την ώρα που το κοινό εκθειάζει το παρουσιαστικό της μην μπορώντας να πιστέψει ότι η σταρ σε λίγο θα κλείσει τα 50, η ίδια είχε αποκαλύψει στο Αμερικανικό People πως στα 40 της δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι χρειαζόταν γυαλιά για το διάβασμα.

«Όταν έγινα 40, 41, 42, άρχισα να χάνω την όρασή μου. Είναι το φυσιολογικό πράγμα που συμβαίνει στην ηλικία μου. Αρνήθηκα να φορέσω γυαλιά γιατί ένιωθα μεγάλη. Έλεγα ‘Όχι, θα περιμένω. Δεν τα χρειάζομαι. Δεν τα χρειάζομαι. Αλλά έπειτα μισόκλεινα τα μάτια μου στο κινητό μου και έβαζα κάτω το πηγούνι μου. Μία μέρα, ο γιος μου είπε ‘Μαμά, δε θες να φορέσεις γυαλιά γιατί πιστεύεις ότι μοιάζεις μεγάλη, αλλά μοιάζεις μεγαλύτερη μισοκλείνοντας τα μάτια σου και βάζοντας το κινητό πολύ μακριά. Απλώς έχεις διπλό πηγούνι κάνοντάς το’ Και του λέω ‘Πώς τολμάς;’», είπε χαρακτηριστικά.