Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στο ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί

Ιωάννα Τζανή
Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στο ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί

«Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/6) η Μιμή Ντενίση.

Μεταξύ των... hot ερωτήσεων (για τις οποίες φημίζεται ο Λιάγκας) που της έθεσε ο παρουσιαστής, ήταν αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο. Αφορμή για αυτό το ερώτημα στάθηκαν οι συχνές κοινές εμφανίσεις που κάνει τελευταία το πρώην ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Λιάγκας έχει γενέθλια και η Φαίη Σκορδά έκανε το πιο τρυφερό post

Φαίη Σκορδά: «Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»

Ωστόσο, η Μιμή Ντενίση αντέστρεψε την ερώτηση προς τον Γιώργο και τη Φαίη, ρωτώντας τους: «Εσείς γιατί δεν ξαναπαντρεύεστε;», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Εμείς έχουμε χωρίσει, το έχουμε πει, μη γινόμαστε κουραστικοί».

«Κι εμείς έχουμε χωρίσει, το έχουμε ξαναπεί, μην το ξαναλέμε», είπε η σκηνοθέτης, με τη συζήτηση να συνεχίζεται κάπως έτσι:

Λιάγκας: «Το δέχομαι σαν απάντηση. Θα ξαναπαντρευτείς;»

Ντενίση: «Εσύ;»

Λιάγκας: «Εγώ θεωρώ πως όχι. Κατά 99% όχι. Τώρα αν ερωτευτώ ξανά, τι να σου πω, μπορεί ναι».

Τότε τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, αναφέροντας κάτι που έδειξε να εκπλήσσει τον Γιώργο Λιάγκα. «Εγώ μπορεί ναι, γιατί βαρέθηκα πια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τη Μιμή Ντενίση να παίρνει το θάρρος να παραδεχτεί ότι υπάρχει και για εκείνη ενδεχόμενο να ανεβεί ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. «Φαίη, κι εγώ μπορεί ναι. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στη ζωή. Εξαρτάται πώς θα ξυπνήσω, ποιον θα γνωρίσω, πώς θα αισθανθώ, σε τι φάση βρίσκομαι κτλ. Τώρα δεν προλαβαίνω».

Μετά από αυτόν τον διάλογο, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε χιουμοριστικά να μπει σε τίτλο η ατάκα της Φαίης Σκορδά, λέγοντας ότι εκείνος θα μείνει... άκλαφτος μιας και δήλωσε ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί.

Λιάγκας - Σκορδά: Ο γάμος, τα παιδιά και το διαζύγιο

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έζησαν έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα (που ξεκίνησε από κόντρα!), τον οποίο ολοκλήρωσε ο ερχομός των δύο παιδιών τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου του 2010 στη Βάρκιζα, ενώ περίπου έναν χρόνο αργότερα έγιναν γονείς στο πρώτο τους παιδάκι. Ο Γιάννης πήρε το όνομά του από τον πολυαγαπημένο πατέρα του Γιώργου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016.

liagkas.jpg

Η οικογένεια Λιάγκα μεγάλωσε κι άλλο όταν τρία χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου του 2014, ήρθε στη ζωή ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους, Δημήτρης.

Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δυο τους αγόρια, θέλοντας να τους χαρίσουν μια φυσιολογική ζωή. Αν και η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης των social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των γιων της. Το ίδιο όμως κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας.