Η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε στο νοσοκομείο και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα

Η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε στο νοσοκομείο και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα

Το διάσημο μοντέλο έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Με τον πιο όμορφο και ουσιαστικό τρόπο έκλεισε την εβδομάδα της η Υβόννη Μπόσνιακ. Το διάσημο μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας επισκέφθηκε νωρίς την Παρασκευή νοσοκομείο της πρωτεύουσας για να δώσει αίμα.

H Υβόννη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την απόφασή της να γίνει αιμoδότρια και δεν είναι λίγες οι φορές που προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο. Η ευαισθησία της είναι μεγάλη στο συγκεκριμένο θέμα και κάθε φορά που διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία εντός Αττικής, το μοντέλο είναι από τους πρώτους που σπεύδουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Tο μήνυμα της Υβόννης Μπόσνιακ από το νοσοκομείο

«Πολύ τρέξιμο σήμερα ! Αλλά πάντα βρίσκεις χρόνο για σημαντικά πράγματα αν θέλεις ! Ένα γρήγορο 10λεπτό stop over για αιμοδοσία ! Τι πιο σημαντικό από να να βοηθάς έναν άνθρωπο που σε έχει ανάγκη; be the real influencer», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την διαδικασία της αιμοδοσίας.

https://www.instagram.com/p/CeVtcGLDiVV

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλυψε γιατί είναι αιμοδότρια

https://www.instagram.com/p/CNuMHyMDy0K

«Άρχισα να δίνω αίμα όταν έμαθα ότι είμαι 0 ρέζους αρνητικό και μου είπαν πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε, αν μπορούμε !!! Από εκεί και πέρα πάω κάθε 5-6 μήνες! Και με κάνει να νιώθω όμορφα … είναι πολύ σημαντικό. Ήρθε πάλι η στιγμή μου για αιμοδοσία ! Αφιέρωσε 10 λεπτά απ’ την ζωή σου και δώσε ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου”!!», είχε γράψει παλαιότερα η Υβόννη Μπόσνιακ στο Instagram.

«Πόσο όμορφα ξεκίνησε η μέρα μου και μόνο στη σκέψη οτι θα βοηθήσω έναν συνάνθρωπο μου που με έχει ανάγκη ! Είμαι στη @rea_maternity και 6 λεπτά από τη μέρα μου ήταν αρκετά για να προσφέρω αίμα! Γίνε και εσυ εθελοντής αιμοδότης και σώσε μια ζωή», είχε γράψει η σχεδιάστρια μόδας σε άλλη της ανάρτηση.

Πηγή κεντρικής: yvonini