Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ πάντα εκφράζεται δημόσια για τον σύζυγό της.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που αποφασίζουν να κάνουν δημόσιες αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media. Και όχι μόνο για τα επαγγελματικά τους. Συχνά οι celebrities εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους για το άλλο τους μισό και οι φανς τους μένουν να παρακολουθούν το αξιολάτρευτο θέαμα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου. Το μοντέλο, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, τα χαράματα της Τετάρτης, αποφάσισε να κάνει ένα πολύ τρυφερό story στον λογαριασμό της στο Instagram ταγκάροντας τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το story της Υβόννης Μπόσνιακ για τον Αντώνη Ρέμο

Με μία φωτογραφία με τα χέρια τους να κρατιούνται αποφάσισε να μοιραστεί τον έρωτά της για τον Αντώνη Ρέμο η Υβόννη Μπόσνιακ. Μαζί με την καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη λήψη, έγραψε: «Ο παντοτινός μου εραστής».

antonis_remos_yvonni_bosniak_story.jpg

Οι δημόσιες αναρτήσεις της Υβόννης Μπόσνιακ για τον Αντώνη Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ πάντα δείχνει την αγάπη της προς τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της και επί πολλά περισσότερα σύντροφό της, Αντώνη Ρέμο. Ειδικά σε περιστάσεις, όπως η επέτειος γάμου τους, το Instagram της γεμίζει με αγάπη και έρωτα για τον καλό της.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018, η Μπόσνιακ και ο Ρέμος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο κτήμα Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη. Η νύφη συνοδεύτηκε από τον πατέρα της στον χώρο της τελετής και το γεμάτο ανθισμένες ροδιές κτήμα ενώπιον 500 καλεσμένων.

Για την περσινή επέτειο, η Μπόσνιακ μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τη βέρα της και στο εσωτερικό έγραψε την ημερομηνία γάμου της με τον τραγουδιστή. Φυσικά, τη συνόδεψε από μία καρδούλα.

bosniak_remos_story.jpg