Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος χέρι - χέρι με την κορούλα τους σε ταξίδι στις Κάννες

Νατάσσα Σχοινά
Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος χέρι - χέρι με την κορούλα τους σε ταξίδι στις Κάννες

Η οικογένεια αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι και το φωτογραφικό υλικό είναι πολύ γλυκό.

Οικογενειακές στιγμές απολαμβάνουν η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος με την κορούλα τους, Ελένη. Η οικογένεια αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στις Κάννες για να «συλλέξει αναμνήσεις», να χαλαρώσει και να περάσει παραγωγικό χρόνο ο ένας με τον άλλον.

Η φωτογραφία Μπόσνιακ, Ρέμου, Ελένης στις Κάννες

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η Μπόσνιακ έκανε ένα story στο οποίο εικονίζεται η ίδια και ο Ρέμος που κρατούν από το χέρι την επτάχρονη κόρη τους στην πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας.

Το πλάνο έδειχνε την οικογένεια να κάνει βόλτα και να απολαμβάνει το τοπίο, την ώρα που η σχεδιάστρια συνόδευε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Collecting memories, δηλαδή «συλλέγοντας αναμνήσεις».

mposniak_remos_kori_kannes.jpg

Η φωτογραφία της Ελένης στη βροχή

Λίγο πριν την οικογενειακή λήψη, η Υβόννη θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία της κόρης της που περπατούσε στις Κάννες κρατώντας την ομπρέλα της κάτω από τη βροχή.

mposniak_remos_kori_kannes2.jpg

Η γέννηση της Ελένης

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2015, η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αντώνη Ρέμο, την κορούλα της, Ελένη. «Το θαύμα θέλει δύο!!! Η ημέρα της ζωής μας. 14 Φεβρουαρίου 2015! Η ημέρα της παντοτινής αγάπης», είχε γράψει τότε ο τραγουδιστής για να εκφράσει την ευτυχία του.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Έκτοτε, η Υβόννη ανεβάζει ανά διαστήματα φωτογραφίες με τη μικρή μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της και την αγάπη της.