Δανάη Μπάρκα: Το ταξίδι με τη μαμά της και τη Μαρία Καβογιάννη και η έκπληξη από θαυμαστές τους

Μαρία Ροδίτη
Δανάη Μπάρκα: Το ταξίδι με τη μαμά της και τη Μαρία Καβογιάννη και η έκπληξη από θαυμαστές τους

Η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο παρέα με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, τη Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Ένα pause από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να πατήσει η Δανάη Μπάρκα και να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε στο Λονδίνο με εκλεκτή παρέα.

Μαζί της βρίσκεται η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η καλή οικογενειακή τους φίλη και ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη. Οι τέσσερίς τους «πέταξαν» για Ηνωμένο Βασίλειο και, μάλιστα, είχαν και μια… έκπληξη από θαυμαστές τους με το που πάτησαν το πόδι τους στην πρωτεύουσα της χώρας.

Η ατάκα όλο νόημα της Δανάης Μπάρκα στα on air γενέθλια του Τίμου Ζαχαράτου

Τα Stories της Δανάης Μπάρκα και η έκπληξη των θαυμαστών

Χθες το βράδυ (3/6) η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε Insta Story από το αεροδρόμιο δημιουργώντας στους fans την απορία για το πού ταξιδεύει. Τελικά, σήμερα αποκάλυψε πως βρίσκεται στο Λονδίνο έχοντας ως παρέα τη μαμά της, τη Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η 4αδα αυτή, μάλιστα, βρέθηκε και σε κατάστημα με Έλληνες οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφία με τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και να κάνουν μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που γνωρίσαμε ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί τους», έγραψαν οι θαυμαστές των ηθοποιών στο Instagram εννοώντας πως χαίρονται που βλέπουν από κοντά ηθοποιούς που έχουν παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα ελληνικά σίριαλ.

Τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού στο Λονδίνο, η Δανάη συναντήθηκε με ένα ακόμα αγαπημένο της πρόσωπο, όπως μπορείς να δεις στις παραπάνω φωτογραφίες. Ο λόγος για την καλή της φίλη και κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα Μπέττα, η οποία ασχολείται με τη ζωγραφική και σπουδάζει στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι εκδρομές και η εξαιρετική σχέση της παρέας

Η Δανάη Μπάρκα μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο ίδιο σπίτι. Η ίδια, λοιπόν, ενώ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον βιολογικό πατέρα της, θεωρεί ως δεύτερο μπαμπά της τον ηθοποιό και έχει αναπτύξει μαζί του μια πολύ τρυφερή σχέση.

Γι’ αυτό, άλλωστε, όποτε βρίσκει ευκαιρία προσπαθεί να περνά χρόνο με τους τόσο κοντινούς της ανθρώπους και συνήθως αυτό γίνεται στο ξενοδοχείο που διαθέτει η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στη Μάνη.

Εκεί, μαζεύονται πολύ συχνά η Δανάη με τους φίλους της, αλλά και φίλοι της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου, και περνούν όλοι μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.