Μπάρκα-Σταυροπούλου-Μπέττα έκαναν την πιο γλυκιά αφιέρωση στην Νατάσσα Θεοδωρίδου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μπάρκα-Σταυροπούλου-Μπέττα έκαναν την πιο γλυκιά αφιέρωση στην Νατάσσα Θεοδωρίδου

Οι αγαπημένες φίλες χαλαρώνουν στο Λονδίνο και θέλησαν να κάνουν μια όμορφη έκπληξη στην διάσημη τραγουδίστρια.

Στο Λονδίνο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δανάη Μπάρκα με εκλεκτή παρέα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ετοίμασε βαλίτσες για την Βρετανική πρωτεύουσα μαζί με την μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την οικογενειακή τους φίλη και ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη.

Η συνάντηση με την Χριστιάνα Μπέττα

Η Δανάη Μπάρκα δεν θα μπορούσε να μην συναντηθεί με την Χριστιάνα Μπέττα, με την οποία είναι κολλητές φίλες. Η μεγάλη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου ασχολείται ενεργά με την τέχνη και αυτό το διάστημα συνεχίζει τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η @kris_betta_ μου, μας ομόρφυνε το πλατό με τις καρδιές της, τα χρώματα της, τον πίνακα της και την ενέργεια της!» έγραψε πριν λίγο καιρό η Δανάη Μπάρκα στο Instagram, όταν δέχθηκε έναν πίνακα δώρο από την κολλητή της φίλη.

Δανάη Μπάρκα: Το ταξίδι με τη μαμά της και τη Μαρία Καβογιάννη και η έκπληξη από θαυμαστές τους

https://www.instagram.com/p/CeZG7NZMwrj

Οι αγαπημένες φίλες έκαναν το καλύτερο reunion και απόλαυσαν στο έπακρο τις βόλτες τους στο κέντρο του Λονδίνου. Επισκέφθηκαν κεντρικά πάρκα της πόλης, ήπιαν ποτά και φυσικά επισκέφθηκαν τα μαγαζιά για ατελείωτο shopping therapy. Μαζί τους βρισκόταν ανελλιπώς η μαμά της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου η οποία δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η αφιέρωση στην Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η γλυκιά κοριτσοπαρέα χάρηκε την ηλιόλουστη ημέρα στην Βρετανική πρωτεύουσα και δημοσίευσε το πιο fun video, με παραλήπτη την μαμά της Χριστιάνας, Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η Βίκυ Σταυροπούλου ερμηνεύει το νέο τραγούδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου «Δεν Ντράπηκες», με τον δικό της μοναδικό τρόπο και η Δανάη με την Χριστιάνα ξεσπούν σε γέλια.

«Δεν ντράπηκες, σε πήραμε τηλέφωνο αλλά δεν απάντησες...Σε αγαπάμε..Hello from London Νατάσσα», ακούγεται να λέει η δημοφιλής ηθοποιός. H απάντηση της διάσημης τραγουδίστριας ήρθε λίγο αργότερα αφού έκανε repost το video και έγραψε με μεγάλα ροζ γράμματα κάτω από την ανάρτησή της: «Σας αγαπάωωωωω».

Πηγή κεντρικής: danai_barka