Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ- Οι γλυκές ευχές της Μαρίας Μπεκατώρου

Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ- Οι γλυκές ευχές της Μαρίας Μπεκατώρου

Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας γίνεται σήμερα 37 ετών και παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Γενέθλια έχει σήμερα η Υβόννη Μπόσνιακ και από νωρίς το πρωί δέχεται τις ευχές φίλων, συνεργατών και fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας γίνεται 37 ετών και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν έχουν σταματήσει να κάνουν Instagram stories, θέλοντας να την τιμήσουν και να της ευχηθούν.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές η κολλητή φίλη της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου. Οι δύο γυναίκες ενώνονται με κουμπαριά αφού η παρουσιάστρια είναι η νονά της κόρης της Υβόννης και του Αντώνη Ρέμου. Η Μαρία Μπεκατώρου λατρεύει την βαφτισιμιά της, Ελένη ενώ με την Υβόννη την συνδέει μια βαθιά φιλία χρόνων. Βρίσκονται διαρκώς η μία δίπλα στην άλλη και δεν διστάζουν με κάθε ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους.

Η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε στο νοσοκομείο και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα

Οι ευχές της Μαρίας Μπεκατώρου

Τρία Instagram-stories πόσταρε η Μαρία Μπεκατώρου, δημοσιεύοντας μερικές τρυφερές φωτογραφίες με την καλή της φίλη. Οι ευχές ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικές και μπορείς να τις δεις καλύτερα στην παρακάτω gallery.

«Χρόνια πολλά πλάσμα υπέροχο της ζωής μου. Πάντα να γελάμε. Πάντα να αγκαλιαζόμαστε τόσο δυνατά», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη να κάνει repost λίγο αργότερα το story στο δικό της προφίλ.

Η γνωριμία και η κουμπαριά

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ γνωρίστηκαν το 2013 στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Οι δυο γυναίκες είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους πως ένιωσαν από την αρχή ότι ταιριάζουν και πως θα γίνουν κολλητές αφού έχουν πολλά κοινά που τις ενώνουν.

«Mε την Υβόννη βρεθήκαμε στο πλατό των "Καρντάσιανς". Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ, κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν.Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα μιλάγαμε κάθε ημέρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θέλει κάτι να μου πει. Ήρθε συγκινημένη και είχε γράψει στην κοιλιά της "θέλεις να γίνεις νονά;», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η Μαρία Μπεκατώρου για την γνωριμία τους.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό που μας ένωσε ήταν, πρώτον, η βαθιά πίστη μας στον Θεό και, δεύτερον, η αφοσίωση στους συντρόφους μας. Και η Υβόννη κι εγώ είμαστε απόλυτα αφοσιωμένες στους άντρες μας. Αυτό σημαίνει κατά κύριο λόγο ότι δεν μπαίνουμε στον χώρο τους», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: yvonini