Το πάρτι γενεθλίων της Υβόννης Μπόσνιακ: Το τρυφερό φιλί με τον Αντώνη Ρέμο και η απίθανη τούρτα

Το πάρτι γενεθλίων της Υβόννης Μπόσνιακ: Το τρυφερό φιλί με τον Αντώνη Ρέμο και η απίθανη τούρτα

Από νωρίς είχε ξεκινήσει να δέχεται ευχές για τα γενέθλιά της η Υβόννη Μπόσνιακ, με κατάληξη ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων.

Με άρωμα Survivor και με μπόλικη αγάπη από τους ανθρώπους που αγαπά, πέρασε τα 37α γενέθλιά της η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου γιόρτασε τα γενέθλιά της σαν γνήσια Δίδυμος με ένα πάρτι με λίγους και καλούς φίλους κι ένα φιλί διαρκείας με τον αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο να κλέβει την παράσταση και να κάνει τους αγαπημένους της ανθρώπους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

To πάρτι με λίγους και καλούς φίλους:

Από νωρίς η Υβόννη είχε ξεκινήσει να δέχεται ευχές από τους αγαπημένους της και πολλά ήταν και τα stories ευχών στο Instagram. Το πάρτι ήρθε αργά το βράδυ, με ένα ειδικό μενού για τα γενέθλια της Μπόσνιακ σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα και με τον Αντώνη Ρέμο στο πλευρό της.

yvonni1.JPG

Η τούρτα ήταν ξεχωριστή με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει επιστρέψει ξανά στην παλιά της καθημερινότητα πριν το Survivor.

yvonni2.JPG

Κι όταν ήρθε η ώρα για το τραγούδι γενεθλίων, οι φίλοι της Μπόσνιακ τραγούδησαν ρυθμικά και Αντώνης Ρέμος αντάλλαξε με την καλή του ένα τρυφερό φιλί διαρκείας.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια ενώ Υβόννη και Αντώνης έχουν παντρευτεί το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί την 7χρονη Ελένη, το παιδί του έρωτα όπως το αποκαλεί η Μπόσνιακ μιας και η μικρή είναι γεννημένη στις 14 Φλεβάρη.

Η σχέση ζωής Αντώνη- Υβόννης:

«Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Υβόννη Μπόσνιακ ενώ και ο Ρέμος είχε μιλήσει για την όμορφη οικογένειά του:

https://www.instagram.com/p/CdTeGPYDVBj



«Η Ελενίτσα δεν με κάνει ό,τι θέλει, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αγάπη και μια τεράστια ανησυχία και ευθύνη κιόλας. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Εμείς είμαστε τα αφεντικά αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι».

Πάντως, η Υβόννη θα έχει ένα πάρτι να ανταποδώσει στον αγαπημένο της Αντώνη ένα πάρτι για τα δικά του γενέθλια που δεν αργούν και θα τα γιορτάσει στις 19 Ιουνίου.