Ο παίκτης που δεν είδαμε στο φετινό MasterChef και η μεγάλη σύμπτωση με την Καλλιόπη

Πατούλια Κατερίνα
Ο παίκτης που δεν είδαμε στο φετινό MasterChef και η μεγάλη σύμπτωση με την Καλλιόπη

Ο παίκτης που θέλαμε να δούμε στο φετινό MasterChef και η δεύτερη ευκαιρία της Καλλιόπης Μπεζαντέ.

Είμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού MasterChef με την ανακοίνωση του αποτελέσματος που θα ανακοινωθεί Live στις 15 Ιουνίου 2022. Στον τελικό τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef διεκδικούν ο Πάνος και η Καλλιόπη με τα προγνωστικά να μιλούν για νίκη του Πάνου.

Κι επειδή πέρασε και το φετινό MasterChef σαν νεράκι, συνειδητοποιούμε πως υπάρχει ένας παίκτης που περιμέναμε να δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος και συνδέεται άμεσα με την περσινή νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Ο Χρήστος Καλομοίρης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο MasterChef

Πρόκειται για τον αγαπημένο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef, Χρήστο Καλομοίρη, ο οποίος είναι pastry chef και τον οποίο είχαμε δει αρκετές φορές στην προηγούμενη σεζόν του MasterChef. Η Μαργαρίτα είχε άλλωστε εξομολογηθεί πως ζήτησε τη γνώμη του Χρήστου πριν μπει στο παιχνίδι, ο οποίος υπήρξε δισταστικός.

Η ατάκα της Μαργαρίτας από το MasterChef για τον αρραβωνιαστικό της (video)

https://www.instagram.com/p/CWth0ORsypJ

«Η αλήθεια είναι πως έχω δηλώσει 3 φορές συμμετοχή στο MasterChef. Και με είχαν καλέσει, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Δεν πήγα ποτέ, παρόλο που με φώναξαν να κάνω οντισιόν. Φέτος είπα γιατί όχι; τι έχω να χάσω;. Φέτος ένιωσα πως ήθελα να ζήσω την εμπειρία, να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Ήθελα να το δω αυτό που λένε για το MasterChef. Λέω να πάω με ένα πιάτο να δω τι θα γίνει και αν περάσω, συνεχίζω. Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε σε σεζόν, όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης. Πάντα του λέω ότι εκείνος με προσέγγισε πρώτος, αλλά εγώ τον είχα σταμπάρει. Τον έβλεπα που μου χαμογελούσε συνέχεια... Ταυτόχρονα νομίζω έγινε. Έχουμε περάσει και τα στραβά μας, έχουμε μείνει και χώρια. Στο τέλος καταλήξαμε να είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ θα ήθελα να κρατήσει για πάντα», είχε πει η Μαργαρίτα για τον καλό της ο οποίος προσπαθούσε αρχικά να την πείσει να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο MasterChef.

Αλλά και μέσα στο παιχνίδι, η Μαργαρίτα είχε φτιάξει ένα γλυκό το οποίο είχε εμπνευστεί από τον αγαπημένο της, καλώντας τον να μπει την επόμενη σεζόν στο MasterChef.

Μιλώντας για το γλυκό που ετοίμασε σε λιγότερη από μία ώρα, η Μαργαρίτα αναφέρθηκε on camera και στον αρραβωνιαστικό της Χρήστο Καλομοίρη. Εκεί η Μαργαρίτα εξήγησε πως ο pastry chef καλός της, χρειάζεται μέρες στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα τέτοιο γλυκό, ενώ η ίδια τα κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά. Μιλώντας στην κάμερα, η Μαργαρίτα είχε πει χαρακτηριστικά:

«Τα βλέπεις Χρήστο μου, που μου λες πως χρειάζονται ημέρες για να βγουν τέτοια γλυκά. Με την ομάδα το έβγαλα σε λίγη ώρα το αβοκάντο. Δεν πειράζει θα τα μάθεις κι εσύ, του χρόνου», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως θα δούμε τον Χρήστο φέτος στην κουζίνα του Masterchef!

Η δεύτερη ευκαιρία της Καλλιόπης:

Αυτή πάντως που είχε μια δεύτερη ευκαιρία φέτος ήταν η Καλλιόπη, η φιναλίστ του φετινού τελικού του MasterChef, η οποία βρέθηκε και το 2021 μια ανάσα πριν μπει στο σπίτι. Η Καλλιόπη ήταν η 25η παίκτρια, εκείνη δηλαδή που δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι μιας και αντί εκείνης, πέρασε ο Παναγιώτης Τζαμαλής στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια δεν πτόησε την Καλλιόπη, η οποία επέστρεψε ακόμη πιο δυναμικά θέλοντας να αποδείξει την μαγειρική της αξία.

Η μεγάλη σύμπτωση είναι πάντως πως και στο περσινό MasterChef, η Καλλιόπη έχασε από έναν Παναγιώτη, τον Τζαμαλή και φέτος αγωνίζεται κόντρα σε έναν Παναγιώτη, τον Κουμουνδούρο και πρέπει να σπάσει το κάκο προηγούμενο!