Η Kelly Clarkson μοιράστηκε αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό της και έγινε πολύ φίλη μας

Η Kelly Clarkson μοιράστηκε αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό της και έγινε πολύ φίλη μας

Η Kelly Clarkson με τον Brandon Blackstock στα 60α Grammy Awards in New York

AP

Η τραγουδίστρια δε χρειάστηκε παρά το πιο απλό και συνάμα το πιο τρυφερό πράγμα της γης.

Τρεις μήνες έχουν περάσει πια από την οριστικοποίηση του διαζυγίου της Kelly Clarkson από τον Brandon Blackstock και το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για το κοινό και τους δημοσιογράφους.

Τι βοήθησε την Kelly Clarkson να ξεπεράσει τον χωρισμό της

Το επεισόδιο του «The Kelly Clarkson Show» που προβλήθηκε στις 6 Ιουνίου αποτέλεσε την αφορμή το θέμα να επανέλθει στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη Natalie Maines, την Emily Strayer και τη Martie Maguire των The Chicks.

«Γυναικείες φιλίες. Πιστεύω ότι αυτό με βοήθησε πραγματικά», είπε η Clarkson και προσέθεσε ότι «η μουσική μπορεί επίσης να είναι θεραπευτική».

Το χρονικό του χωρισμού

Η Kelly Clarkson κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brandon Blackstock τον Ιούνιο του 2020 επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Τα νέα μοιράστηκε με το κοινό αφότου η οικογένεια πέρασε αρκετούς μήνες στη Montana εν μέσω πανδημίας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2013 μετά από δύο χρόνια σχέσης. Η 40χρονη τραγουδίστρια ήταν ενθουσιασμένη με τον τότε μέλλοντα σύζυγό της και δήλωνε ηχηρά την ευτυχία της.

«Είμαι υπερβολικά ευτυχισμένη. Μου καταστρέφει τη δημιουργικότητά μου. Γράφω όλα αυτά τα χαρούμενα πράγματα. Με σκοτώνει», είχε πει.

Το 2014, το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, River, και τον Απρίλιο του 2016 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Remington, με την οικογένεια πια να έχει μεγαλώσει. Ο μάνατζερ ταλέντων έχει άλλες δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, Melissa Ashworth.

«Πιστεύω ότι το να γίνεσαι γονιός σε αλλάζει με τον καλύτερο τρόπο. Με έκανε πιο δυνατή, αλλά είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολο. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά από όλες. Νομίζω ότι σε κάνει ανιδιοτελή», έχει δηλώσει η Clarkson.