Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef και η «ατυχία» για τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef και η «ατυχία» για τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Σε 4 επεισόδια από σήμερα θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του MasterChef, αλλά ένας άλλος νικητής, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε μία ατυχία, την οποία δεν γνωρίζαμε. 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του MasterChef και δεν λείπουν οι αποκαλύψεις, που αφορούν ωστόσο τις προηγούμενες χρονιές του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μας έδωσε μία πληροφορία την οποία αγνοούσαμε και έχει ενδιαφέρον αφού αφορά τον νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ο αγώνας της Τοσκάνης

Ο Πάνος και η Καλλιόπη είναι από τα λίγα ζευγάρια που βρέθηκαν στην τελική φάση του MasterChef που έχουν κοπιάσει τόσο πολύ για να πάρουν το πολυπόθητο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ και τον τιμητικό τίτλο του νικητή. Και λέμε πως έχουν κοπιάσει παραπάνω, γιατί θα περάσουν από συνολικά 7 δοκιμασίες, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Χθες ωστόσο στην τόσο απαιτητική δοκιμασία της Τοσκάνης που δοκίμασε τα όριά τους, είχαμε και μία ενδιάφερουσα αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά. Ο οποίος είπε ότι: «Το συγκεκριμένο ταξίδι το ετοιμάζαμε εδώ και 3 χρόνια. Μάλιστα ήταν για το ζευγάρι του τότε τελικού, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου. Λόγω πανδημίας όμως, δεν τα καταφέραμε». Και οι τρείς κριτές φυσικά υπονόησαν πως τόσο ο νικητής Βαρθαλίτης, αλλά και ο Σταυρής, υπήρξαν οι μεγάλοι άτυχοι. Δύο πολύ άξιοι και ταλαντούχοι σεφ που δεν κατόρθωσαν να ζήσουν μία ευρωπαϊκού επιπέδου εμπειρία, ενώ πραγματικά το άξιζαν.

Και σε μία τηλεοπτική σεζόν που ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του διαγωνισμού, σε σχέση φυσικά με την φετινή.

Φυσικά ατυχήσασα λόγω πανδημίας ήταν τόσο η Μαργαρίτα όσο και ο Διονύσης, το περσινό ζευγάρι του τελικού. Οι οποίοι κατάφεραν να ταξιδέψουν μόνο, μέχρι την Χαλκδική.

Τζιοβάνι, Μαργαρίτα, Διονύσης, Μαρίνα: Τι κάνουν σήμερα οι περσινοί πρωταγωνιστές του MasterChef

Το ενδιαφέρον σήμερα θα έχει η νέα αναμέτρηση Πάνου και Καλλιόπης με την βοήθεια παλαιότερων συμπαικτών τους. Πόσο θα τους βοηθήσουν η Ελπίδα, ο Γιάννος, ο Χριστόφορος και ο Νικήτας; Οι παίκτες μαζί με τους φιναλίστ χωρίζονται σε ομάδες και θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη. Μία ανάσα πριν τον τελικό, κάποιοι παλαιοί παίκτες, φαίνεται πως θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CehMZLIKWSX