MasterChef Τελικός: Απίθανα σχόλια για τους κριτές στην Τοσκάνη - «Πόλεμος» για τον Πάνο στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef Τελικός: Απίθανα σχόλια για τους κριτές στην Τοσκάνη - «Πόλεμος» για τον Πάνο στο Twitter

Το κοινό στο Twitter ενθουσιάστηκε με την Τοσκάνη, γέλασε με τους κριτές και την εμφάνισή τους αλά Νονός και τα έβαλε με τον Πάνο.

Επιτέλους ο κορονοϊός αποτελεί παρελθόν και για το MasterChef, το οποίο μετά από δύο χρόνια βγήκε από τα σύνορα και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους δύο φιναλίστς του τελικού στην Ιταλία.

Το ταξίδι των κριτών και των παικτών ξεκίνησε από τη μαγευτική Τοσκάνη.

Tελικός επιτέλους εκτός συνόρων

Καλλιόπη και Παναγιώτης είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το θρυλικό κρεοπωλείο του Dario Cecchini για να τους μεταφέρει κάποια μυστικά γενεών για το κρέας.

https://www.instagram.com/p/CeeTN2qqLaP

Ο παίκτης που δεν είδαμε στο φετινό MasterChef και η μεγάλη σύμπτωση με την Καλλιόπη

Οι νονοί!

Κι ύστερα ήρθε η ώρα των κριτών να ξεναγηθούν στο κελάρι της οικογένειας Αntinori στο υπόγειο του μοναστηριού και και να απολαύσουν τα περίφημα κρασιά της επαρχίας του Chianti. Ειδικά, η εικόνα των τριών καλοντυμένων κριτών – Κουτσόπουλου, Κοντιζά και Ιωαννίδη προκάλεσε σχόλια που θύμισαν τον Νονό στο Twitter.

Κι ύστερα ήρθε η ώρα για μαγειρική. Παναγιώτης και Καλλιόπη έφτιαξαν ξεχωριστά πιάτα για τον Matteo Lorenzini, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που έκρινε τα πιάτα των παικτών, με τους υπόλοιπους κριτές να δρουν απλά συμβουλευτικά.

Ο Michelinάτος σεφ

Ο Matteo Lorenzini γεννήθηκε στη Σιένα της Ιταλίας και από μικρός ήξερε ότι θέλει να γίνει chef, ενώ είναι θερμός υποστηρικτής της φιλοσοφίας ”From farm to table”, δηλαδή ενίοτε να καλλιεργούνται στο κτήμα οι πρώτες ύλες ή να βρίσκονται κοντά στο εστιατόριο, στην τριγύρω περιοχή. Βέβαια, αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον του Παναγιώτη, ήταν το αστέρι Michelin του διάσημου σεφ με τον φιναλίστ του MasterChef να σχολιάζει γεμάτος χιούμορ.

«Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω τον σεφ. Στην Ιταλία τα αστέρια Michelin είναι σαν τα περίπτερα. Όποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεις και έναν Michelinάτο από κάτω».

Αντέδρασε το Twitter- Γιατί κατηγορεί τους κριτές

Πάντως, πόλεμος ξέσπασε στο Twitter με τα πιάτα του Παναγιώτη κόντρα σε εκείνα της Καλλιόπης. Οι fans του Masterchef τα έβαλαν με τους κριτές που προσπαθούσαν να προωθήσουν τα πιάτα του Πάνου ενώ ο Ιταλός σεφ φάνηκε να προτιμά εκείνα της Καλλιόπης.