Αν έχεις κι εσύ επέτειο γάμου, κλέψε την ιδέα της Δούκισσας για αφιέρωση στον καλό σου

Νατάσσα Σχοινά
Αν έχεις κι εσύ επέτειο γάμου, κλέψε την ιδέα της Δούκισσας για αφιέρωση στον καλό σου

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν επέτειο γάμου και αυτό που του έγραψε είναι απλά υπέροχο.

Πόσο μαγικά φαντάζεσαι να περνάς την επέτειο γάμου σου; Πόσα πράγματα θες να πεις στον εκλεκτό της καρδιά σου και καταλήγεις να μη βρίσκεις τα «σωστά» -αν υπάρχουν- λόγια για να περιγράψουν με γλυκό τρόπο όσα νιώθεις;

Η Δούκισσα Νομικού έχει σήμερα επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και η ανάρτηση που έκανε για τον σύζυγό της συνοψίζει με τον πιο υπέροχο τρόπο την ουσία της περίστασης.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα έχει επέτειο πέντε χρόνων γάμου με τον σύζυγό της και η ημέρα δεν μπορούσε να περάσει χωρίς την αναμενόμενη αφιέρωση. Έτσι, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, η 35χρονη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και μοντέλο μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον Θεοδωρίδη αλλά και ένα caption που αποτελεί την ιδανική ιδέα για αφιέρωση στην περίπτωση που πλησιάζει και η δική σου επέτειος γάμου.

https://www.instagram.com/p/Ceno0nbLh4_

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου ❤️

5 χρόνια η γυναίκα σου, για πάντα το κορίτσι σου 😍

#happyanniversary #myman #family #inlove», έγραψε.

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου στις 10 Ιουνίου του 2017. Η τοποθεσία που επέλεξαν για την τελετή ήταν το εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στο σπίτι του εκλιπόντος πεθερού της Δούκισσας στη Μύκονο.

Με θέα τη θάλασσα, πολύ ερωτευμένοι και με την ευτυχία να διαγράφεται στα πρόσωπά τους, οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους. Η νύφη φόρεσε ένα υπέροχο, παραμυθένιο νυφικό από Celia Kritharioti, ενώ τη συνόδευσε ο πατέρας της, Νίκος Νομικός.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία. Ο Σάββας στις 25 Μαρτίου 2022 έγινε 4 ετών και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

https://www.instagram.com/p/CeHAFgwjoRM

Δούκισσα: Πότε θα γίνει η βάπτιση του Σάββα και της Αναστασίας και η απρόσμενη συνήθεια των παιδιών